≫ 

Gledaoci besni zbog 5. epizode "Igre prestola": "Incestuozna ljubav brata i sestre jedina je logična stvar koju smo videli" (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Ovaj tekst je prepun spojlera. Ako još niste odgledali "Zvona" ili čekate da izađe cela sezona, pa da svih 6 epizoda završite za veče - sačuvaje ga, pogledajte sve, pa se vratite da uporedimo utiske

Komentari

  • Yellowpig

    15. maj 2019 | 18:56

    Zar sam samo ja shatio da je ona mala devojcica dosla kod Varisa da mu podnese izvestaj da Deneris ne jede,a dobila je zadatak od njega da je otruje i da je zbog toga bila onako uzrujana, jos kaze uplaseno"vojnici me posmatraju"??? A sto se tice Deneris nije se ona u jednoj epizodi pretvorila u ludu kraljicu,trajalo je to dosta dugo, ona je nestabilna osoba,nesposobna da sama donosi prave odluke, opsednuta prestolom , ljuta i uplasena zato sto je videla koliko je Dzon voljen od svih , a ona nije. Sve sto je do sada radila, svako pomilovanje pa i Varisa kada je saznala da je poslao ubice na nju je bilo zato sto je znala koliko joj je potreban. Za mene kraj serije potpuno ocekivan, jedino gde sam razocaran je to sto Ajra nije ubila Sersei.

  • Mirko

    15. maj 2019 | 11:10

    O usrase sav trud u jednoj epizodi. Sta god da urade u zadnjoj nije vredno ovolikog truda.

  • Razocarani fan

    14. maj 2019 | 21:43

    Stvarno su uprskali 8 sezonu. Normalno je da je nemoguce svima ugoditi al toliko su zbrzali najvaznije momente a opet toliko imali praznog hoda u epizodama. Antoloski serijal ce na kraju ispasti prosjecan. Nazalost.

  • Cccc

    14. maj 2019 | 21:17

    Jooooj, sto mlatite!!! Nekoliko puta je potegnuto pitanje zabrinutosti da li ce se Deneris pretvoriti u svog oca! Njena zbunjenost je lik izgubljene, mlade devojke koju prodaju i kako se bori da bude to sto jeste.... Ali, moc je otrov koja dolazi u kompletu. Nijedan vladar nije milosrdan. Pa ni u toj seriji. Cak ni Ned Stark nije prikazan kao milosrdan prema neprijateljima ali smo dali simpatije. Dzon mora postati kralj i tako ce zavrsiti serija. Ubice Deneris. On ili Ajra, svakako Deneris pada jer se pretvorila u svog oca koji je ubijao nevine. Tu ide ono "krv nije voda". Nisu njenog oca dzabe ubili. Sersei ce verovatno preziveti jer ona uvek prezivi. Ali ce se sigurno pokloniti novom kralju koji ce morati da preuzme titulu da spasi svet od lude tetke-ljubavnice. Epizoda je skroz bila ok. To sto su ocekivali da Deneris i dalje bude dobra teta, iako je vec pokazala koliko nemilosrdna moze biti, pa kako ce joj se Sersei pokloniti itd... To je problem ocekivanja. Bren je svojim hladnim stavom vec objasnio ko ce biti glavni kada je saopsteno Dzonu da je on prestolonaslednik.

    • 14. maj 2019 | 21:28

      Srb

      @Cccc

      Aj ne bulazni, nista nisi dobro ukapirao/la...

    • 14. maj 2019 | 22:06

      K'o

      @Cccc

      Nije problem što se ona pretvorila u svog oca već zato što je to urađemo za bukbalnu jednu epizodu. U prošloj epizodi kaže jedno i sad kao u trenutku poludela. Bezveze. Da su gradili takav scenario prethodnih sezona, da vidimo kako polako postaje Mad queen, da vidimo detaljno tu transformaciju, a ne za pola sata ovako. Upropastili su sve lošim pisanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA