Fanovi "Igre prestola" pokrenuli peticiju da se 8. sezona vrati na doradu: Za tri dana 257.000 potpisa skupljeno (FOTO)

Ova serija zaslužuje poslednju sezonu koja ima smisla. Izneveri moja očekivanja i učini da se to desi, HBO!

  • 7

Fanovi "Igre prestola" pokrenuli su peticiju da se 8. sezona ponovo napiše i snimi. Peticiju je do četvrtka u 10. sati potpisalo preko 257.000 ljudi, a broj raste svake sekunde.

- Dejvid Beniof i Den Vajs su pokazali da su potpuno nesposobni pisci kada nemaju već gotov materijal (tj. knjige) da se na njih oslone. Ova serija zaslužuje poslednju sezonu koja ima smisla. Izneveri moja očekivanja i učini da se to desi, HBO! - navodi se u peticiji objavljenoj na sajtu Change.org.

Osma i poslednja sezona "Igre prestola", čija se finalna epizoda emituje u tri sata posle ponoći u ponedeljak, mnoge je ostavila razočaranim, uprkos tome što ne gubi publiku.

Peta epizoda  "Zvona" naročito je naljutila gledaoce, mahom zbog nagle promene u liku Deneris Targarjen, (pažnja, spojler!), koja je neočekivano spalila Kraljevu luku, piše Independent.co.uk.

Igra prestola Ovakav razvoj događaja naljutio je fanove Printskrin: HBO

Epizoda je dobila ocenu 47/100 na Rotten tomatoes, što je najniža ocena ikada za ovu seriju, a mnogi roditelji koji su deci dali ime Deneris najavili su tužbe protiv tvoraca serije.

"Igra prestola" jedna je od najvoljenijih i najgledanijih serija svih vremena, te su gledaoci itekako lično doživeli ovakav kraj.

Kako je izgledalo snimanje 5. epizode pogledajte u sledećem videu:

Video: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(D.D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    16. maj 2019 | 10:45

    Veliki sam fan serije a to što nije privedena kraju onako kako sam ja očekivala ne daje mi pravo da je menjam,već jednostavno ako mi se ne svidja prestanem da gledam.

  • рагнер

    16. maj 2019 | 12:34

    Будале дале имена деци по неким ликовима из серије па им се не свиђа крај:))))? ПС: мој ћерка Арја је најлепша:)

  • Сварог

    16. maj 2019 | 12:09

    Помињу књиге,а да су их прочитали знали би да радња престаје још када су Џона убили у Црном замку! Тако да изјава да су лоши писци је чиста глупост јер на писању серије са њима учествује и Џ.Мартин. Не судите пре задње епизоде!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA