≫ 

Zvezdara teatar: Počela prodaja ulaznica za poslednji mesec u sezoni

Prodaja ulaznica za jun je počela danas u podne! Spreman je i poslednji repertoar u ovoj sezoni

  • 0

Mesec počinjemo predstavom Ljubav u Savamali, koja je nastala prema tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Ova zanimljiva, savremena priča o Romeu i Juliji iz Savamale oduševiće vas velikom energičnošću i važnom porukom!

Na repertoaru su i odlične predstave Osama – Kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Kumovi, Klaustrofobična komedija, Pasivno pušenje, Feliks.

U goste ovog meseca prvi put dolazi predstava Hamlet u selu Mrduša Donja, pozorišta Raša Plaović iz Uba, koja je nastala po tekstu Iva Brešana u režiji Duška Aškovića. Ova dinamična predstava, čija ekipa broji 22 člana, gostovaće u Zvezdara teatru 14. juna. Centar za kulturu Svilajnac i ovog meseca na našoj sceni gostuje sa predstavom Pad prema tekstu Branislave Ilić i Kokana Mladenović koji je i režirao predstavu. U predstavi koju možete pogledati 18.6. igraju Jelena Blagojević, Branislav Trifunović i Nina Nešković.

Predstava Beton mahala koju izvodi pozorišna trupa Joj, evo ih ovi iz Novog Pazara gostuje u Zvezdara teatru 19. juna.

Predstava Večera budala će 15. juna učestvovati na festivalu Pozorišni maraton u Somboru. Osama-Kasaba u Njujorku učestvuje 27. juna na festivalu u Andrićgradu.

Ulaznice možete kupovati i onlajn preko sajta pozorišta www.zvezdarateatar.rs

Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Hvala vam što ste deo galaksije legendarnih trenutaka i vidimo se u junu!

Zvzedara teatar, repertoar za jun

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA