≫ 

Tanasije Uzunović govorio o navodnom napadu na balerinu: Pitao sam ih samo da smanje muziku, odgurnuo sam je, nisam je udario (VIDEO)

- Balerina je bila pijana kada se svađala sa mnom - rekao je glumac

  • 11

Glumac Tanasije Uzunović morao je da razgovara sa policijom zbog navodnog incidenta u klubu Narodnog pozorišta. On je navodno udario balerinu tog pozorišta, ujedno i vlasnicu kafea.

I doke balerina D. K, koja je zakupila prostor u Narodnom pozorištu, nije odgovarala na pozive novinara, Uzunović je bio gost "Jutra" na TV Prva i govorio o "incidentu". Ispričao je da je došao tokom popodneva u klub, u kojem je bilo veoma bučno, i da je pitao čemu ta kakofonija i buka.

- Rekli su mi da slave prijem Baletskog ansambla u Narodno pozorište, to su bili verovatno novi ljudi. Gužva, kakofonija, zamolim: 'Možete malo da smanjite muziku?', gledali su me kao da sam pao s Marsa… Ako hoćete takvo slavlje, onda se iznajmljuju kafići, splavovi - objasnio je Uzunović.

Kasnije uveče, igrao je u predstavi "Put u Damask" i kaže i da se za vreme izvođenja, čula muzika iz kluba.

- Mislio sam da su prestali, slavili su od pet popodne…. Posle predstave sam se opet popeo, oni su i dalje slavili… - rekao je i dodao da nisu ni najavili takvu vrstu slavlja.

- Zamolio sam opet kelnericu da kaže da se malo utiša muzika, ona mi je rekla: 'Kažite gazdarici' - rekao je i da je i nju zamolio da se utiša muzika, kao i da ga je ona upitala zašto.

Tanasije Uzunović, glumac Tanasije Uzunović/ Foto: Printskrin TV Prva

- Slušaj ti, ja plaćam Narodnom pozorištu toliko koliko ti nisi u životu zaradio, niti ćeš moći. Ovo je moje i mogu ovde da radim šta hoću - rekla je unoseći mi se u lice… Ja je jesam odgurnuo jer mi se unosila u uvo, ali je nisam udario. To je čista laž - kategoričan je Uzunović.

Kako je dalje ispričao glumac, balerina se na sve što se dogodilo, nasmejala, pokazala mu srednji prst, opsovala i rekla: "Sad ćeš ti da vidiš".

- Ona je bila pijana u tom trenutku. Ja platim račun, siđem dole i odem u kafić prekoputa. Kasnije je stigla policija, koja je bila vrlo korektna. Oni su morali da rade svoj posao. Ovo je strašno. Ovo nije prvi put. Evo šta se dešava, dolaze pre podne neki starci i gledaju balerine u trikoima. Portiri mi kažu: "Mi smo Taso uz vas, znamo šta se radi".

Voditeljka je onda podsetila da su konobarice i balerina otišle do bolnice da im se konstatuju povrede, a Tanasije ju je prevario: "Imate nešto crveno na čelu!"

Jovana je odmah rukom prevukla preko čela, a glumac je objasnio da je to samo šala. "Nije sve što neko kaže istina".

- Evo šta sam saznao, saznao sam da tri meseca nije platila kiriju - otkrio je glumac u "Jutru sa Jovanom i Srđanom".

Ceo video pogledajte OVDE.

VIDEO: Svetski šampion u šamaranju dolazi iz Rusije

(Telegraf.rs/TV Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    22. maj 2019 | 11:08

    Podrska ovom velikom umetniku !

  • Bahatost

    22. maj 2019 | 11:03

    Verujem glumačkoj legendi.Ne vadpitanja i ne poštovanja koliko hoćete a kasno za ispravku....

  • Ђура

    22. maj 2019 | 11:27

    Већ сам написао у ранијем коментару да ће кад се глумац огласи све изгледати другачије.Она у свом кафићу може да ради шта хоће,како је није срамота,јер јој то отац купио?Подршка за глумца.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA