Novi "Rambo" film stiže na jesen, a prvi trejler obećava osvetu, akciju i mnogo, mnogo krvi (VIDEO)

Sve ove godine čuvao sam svoje tajne, ali došlo je vreme da se suočim sa prošlošću. A i ako dođu da me traže, smrt će im poželeti dobrodošlicu

  • 6

Silvester Stalone (72) polako se oprašta od lika koji je jedan od sinonima za akcioni film. Novi (i verovatno poslednji) "Rambo" film u bioskope stiže 20. septembra, a prvi trejler objavljen je danas i fanovima je poslao žmarce niz kičmu.

"Rambo: Poslednja krv" prikazuje ovog veterana kako pokušava da se iskupi za svoje zločine i uništi svoje poslednje neprijatelje. Naziv filma "Poslednja krv" podseća nas na prvi film franšize - "Prvu krv"...

- Živeo sam u svetu smrti. Gledao sam kako umiru ljudi koje volim. Neki brzo od metka, a od nekih nije ostalo dovoljno da se sahrane. Sve ove godine čuvao sam svoje tajne, ali došlo je vreme da se suočim sa prošlošću. A i ako dođu da me traže, smrt će im poželeti dobrodošlicu - govori promuklim Rambo u trejleru, dok oštri nož, puca iz mitraljeza, odapinje strelu i bori se golim rukama.

U 5. nastavku Rambo odlazi u Meksiko da spase ćerku svoj prijatelja iz kandži kartela. Dakle, osveta, nasilje, akcija i mnogo, mnogo krvi.

- Želim osvetu. Želim da znaju da smrt dolazi po njih i da ne mogu ništa da urade da to spreče - dodaje Rambo kasnije.

"Rambo: Prva krv" bila je bioskopski hit 1982. godine. Nastavci su usledili 1985, 1988 i 2008. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    31. maj 2019 | 02:18

    LEGENDA

  • Cika Velja

    31. maj 2019 | 10:49

    Jel oslobadja svet od siptara i terorista???

  • stvarno?

    1. jun 2019 | 07:10

    ja sam pocheo da gledam rambo 1 i na pola filma prestao. po meni je popeye interesantniji. ali o ukusima ne treba raspravljati. jedan prosechan glumac. petar bozovic je za njega institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA