Ispovest momka koji je poslednjim vozom iz Beograda išao u Moskvu: Bio sam s prostitutkama i ludacima, a u Ukrajini su me zamalo uhapsili

Goran je krenuo na ovo dugo putovanje 10. decembra, a kako nam je ispričao, tokom putešestvija se nagledao svega i svačega

  • 16

Putovanje iz Beograda za Moskvu vozom može da bude prava avantura, jer za dva dana i dve noći zaista dosta toga može da se doživi. Svoja iskustva sa puta na ovoj relaciji, podelio je sa nama Goran R. (38) iz Beograda, koji je za Moskvu iz Beograda išao 10. decembra, dan pre nego što je što je ukinut saobraćaj kursnih kola, na zahtev Ruskih železnica, 11. decembra.

Ni godinu dana nije izdržao: Rusi ukinuli voz Beograd - Moskva!

Goran je krenuo na ovo dugo putovanje 10. decembra, a kako nam je ispričao, tokom putešestvija se nagledao svega i svačega.

– Iskreno, nikada više se ne bih vozom uputio do Moskve. Pored toga što je putovati dva dana i dve noći izuzetno naporno, incidenta na ukrajinskoj granici ću se uvek sećati, jer su me zbog lekova za smirenje, zamalo skinuli s voza – kazao je sagovornik.

Goran je kartu platio oko 200 evra, a kako kaže, za malo više novca, mogao je da putuje avionom i izbegne bespotrebne zavrzlame.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

– Prijatelj me je nagovorio da idemo vozom. On se plaši letenja, ali se ja posle ovog putovanja plašim voza. Vi niste svesni kakve smo sve ljude sretali. Prostitutke, pijance, nasilnike, za ta dva dana sam se svega nagledao – iskren je Beograđanin.

Naglasio je da je do Budimpešte sve bilo relativno normalno, ali je u Ukrajini za njega počelo pakleno putovanje.

– Peh sam imao na granici sa carinicima zbog lekova za smirenje koje sam imao kod sebe. Znam da je dozvoljeno da uz sebe imam jednu kutiju tableta, ali su oni napravili skandal zbog toga. Na jedvite jade sam se izvukao. Morao sam da potpišem izjavu da su mi oduzeti, i da sam prisustvovao njihovom uništenju – priseća se momak i dodaje

– Zaista je bilo mučno, iako se sve srećno završilo, stigao sam živ i zdrav u Moskvu, ali ovo putovanje je moje živce skupo koštalo. Sve i da nisu ukinuli ovaj voz, svakako bih se vratio kući avionom – zaključio je Goran.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. decembar 2016 | 10:34

    Normalno da je bilo dtresno kada si ostao bez lekova za smirenje.

  • Vota

    29. decembar 2016 | 09:54

    Nisi ti putovao za Bugarsku od Dimitrovgrada do Sofije I nazad video bi sta su policajci I carinici sta je reketiranje sta e mrznja prema srbima to kratko traje ali dovoljno da vise nikada ne pozelis da sednes u voz

  • Primus

    29. decembar 2016 | 11:44

    ima li neke hrabre novinarske ekipe koja bi sela u te vozove (za Sofiju pogotovu) i koja bi to sve SNIMILA. Priča suviše dugo traje i treba javnosti prikazati istinu o bugarskim carinicima, policajcima itd. Pogotovu bi to trebalo poslati u njihov MIP i ostaviti mesta za zvaničan odgovor. Dačiću, čemu ti služiš ako je ovo tačno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA