Održana PRilika2018 u Beogradu

"Umetnost komunikacija" okupila najbolje stručnjake iz zemlje i regiona

  • 0

Nastupajući globalni trendovi u komunikaciji, pitanja etike u profesiji, i najinovativniji komunikacijski projekti, predstavljeni su juče pred više od 200 gostiju na jubilarnoj, desetoj regionalnoj konferenciji Društva Srbije za odnose s javnošću, koja je održana u beogradskom hotelu Hilton.

Konferenciju pod nazivom #Prilika2018 „Umetnost komunikacije”, otvorila je predsednica Upravnog odbora Društva, Jelena Šarenac Gavrilović, koja se zahvalila učesnicima i sponzorima.

Foto: Promo

- Veoma smo zahvalni na podršci koju naši partneri pružaju ovoj nacionalnoj strukovnoj organizaciji, kao i pokazanom interesovanju da učestvuju u aktivnom preispitivanju aktuelnih pitanja u oblasti PR-a i komunikacija. Veliko je zadovoljstvo okupiti više od 30 profesionalaca iz zemlje i regiona koji su nam preneli svoje stavove i govorili o nastupajućim globalnim trendovima, dešavanjima i pravcima razvoja komunikacije. Ovo je bila prilika da se informišemo, učimo, da profesionalaci, ali i studenati saznaju više o komunikaciji inovativnih projekata, funkciji zaposlenih kao individualnih PR-ova kompanija, kao i  komunikaciji regionalnih festivala - istakla je Šarenac Gavrilović povodom održavanja PRilike.

Foto: Promo

Na događaju su, između ostalih, govorili i Teodora Migdalovici, trener sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, Deniz Dulgeroglu, kreativni copywriter iz Turske, Barbara Krajnc, sertifikovani Lego Serious Play facilitator, Dragan Radić (Ninamedia), Marijana Jović (Schneider Electric), Tanja Tatomirović (Microsoft), Marina Petrović (British American Tobacco), Zoje Kukić (Startit), Tomislav Ricov (Weekend Media Festival), Bojana Kozomora (Exit festival), Mirjana Vladisavljević (Balkan Tube fest), Zoran Stanojević (novinar), Biljana Stepanović (Bussines Info Group), Vladimir Radomirović (UNS), Petar Stanojlović (FSU), Anđelko Trpković (Publicis One), Vedran Ivanković (Sud časti DSOJ) i drugi.

Foto: Promo

Konferencija je organizovana kroz predavanja, panele, kratke prezentacije i jednu radionicu. Organizovano je i studentsko takmičenje za koje je temu studentima zadala Business Academy-ja. Pobednički tim su PRoaktivci u sastavu Uroš Travica, Elena Milovanović, Aleksandra Vučićević i Miloš Španović sa Fakulteta organizacionih nauka.

#Prilika je međunarodna konferencija DSOJ-a koja je prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom proteklih osam godina, na ovoj konferenciji učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA