≫ 

Povratak Olje Bećković na male ekrane: "Utisak nedelje" se emituje ponovo od aprila

Pored emisije Olje Bećković na male ekrane vraća se i "Mile protiv tranzicije", "Mentalno razgibavanje" i novi serijal Insajdera "Male Velike Priče"

  • 4

Televizijski kanal TOP, koji je deo kompanije United Media, 1. aprila startuje sa novom programskom šemom u želji da publici ponudi što širi i kvalitetniji izbor programa, TOP je u svoju ponudu uvrstio i kultne emisije kao što su politički talk show "Utisak nedelje" sa Oljom Bećković, jutarnji program "Mentalno razgibavanje", a biće emitovan i serijal Insajdera "Male Velike Priče".

"Utisak nedelje" svakako je obeležio decenije za nama, a od emitovanja poslednje emisije prošle su četiri i po godine. Gledaoci TOP kanala će nedeljom uveče moći da uživaju u ovom prepoznatljivom formatu koji će, kao i do sada, uređivati i voditi Olja Bećković.

- Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je "Utisak nedelje" vraća na male ekrane, baš na našem kanalu. Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu - navode u TOP kanalu.

Mentalno razgibavanje takođe se vraća na male ekrane; Foto: Twitter/@MentalnoRazgibavanje

Jutarnji termin na ovoj televiziji biće rezervisan za "Mentalno razgibavanje" koje će gledaoci ne samo moći da gledaju na malim ekranim već i da slušaju direktan lajv strim. Ova emisija je na najvećim radijskim stanicama u Srbiji gde je emitovana obarala sve rekorde slušanosti. Darku Mitroviću će se u studiju TOP kanala pridružiti Veljko Pajović koji je godinama vodio i uređivao "Beogradsku razglednicu" na Studiju B.

Pored toga što će se truditi da slušaoce i gledaoce nasmeju od ranog jutra pre polaska na posao, autori "Mentalnog razgibavanja" će obrađivati i relevantne teme sa sagovornicima.

Dok serijal Insajdera o sistemskim zloupotrebama i propustima i u narednoj sezoni nastavlja da se emituje na televiziji N1, u okviru nove programske šeme na TOP kanalu biće emitovana i nova emisija produkcije Insajder "Male velike priče".

Redakcija Insajder koja 15 godina otkriva sistemske probleme iza kojih se kriju zloupotrebe i kriminal, sada će se svakodnevno baviti problemima građana. Rešavanje svakodnevnih problema pokazaće da "male" priče odslikavaju propuste i zloupotrebe u funkcionisanju sistema.

Pored ovih formata, TOP kanal će nastaviti sa emitovanjem serije "Žigosani u reketu", emitovanje druge sezone popularne serije "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića, četvrte sezone jednog od najgledanijih domaćih serijala "Ubice mog oca", mini serijala "Zaspanka za vojnika" Gage Antonijevića, kao i novih epizoda "Mileta protiv tranzicije" autora Srđana Anđelića.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hugo

    8. februar 2019 | 06:06

    Ovi kao da ne znaju onu priču o podrgrejanom krompiru: može se jesti, ali nikada nema ukus tek spremljenog.

  • Sara

    8. februar 2019 | 00:07

    Samo da ne bude aprililili!!!🙂

  • lemi

    4. mart 2019 | 21:46

    koji operater emituje top kanal, momentalno raskidam ipt, .ebes ligu sampiona i ovu nasu ,,super'' ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA