≫ 

Jasmina Koprivica novi izvršni direktor portala Telegraf.rs

S ponosom predstavljamo naše najnovije pojačanje

  • 12
Jasmina Koprivica, nije šala, od 1. aprila je član Telegraf.rs portala Foto: A. Nalbantjan

Jasmina Koprivica, iskusni veb direktor sa dugim stažom u digitalnim medijima, novi je izvršni direktor portala Telegraf.rs. Na tu poziciju došla je sa mesta direktora portala B92.net.

Digitalnim medijima počela je da se bavi u Blicu 2007. godine, gde je prvo radila kao novinarka, a potom i kao glavna urednica sajta Blic.rs.

Koprivica je radila još i u medijskoj kući Adria media Serbia d.o.o, kao i na mestu direktora sajta TV Prva u okviru Antena grupe. 

Poznata je kao osoba izuzetno predana poslu, koja se u teškim vremenima za srpske medije bori da očuva etiku i održi standard. Jasmina je i važan član IAB organizacije koja se bavi unapređenjem digitalnog marketinga u Srbiji i regulaciji oglašavanja na digitalnim platformama.

Jasmina je i izuzetno vešta u upravljanju veb sajtovima, kao i unapređenju mobilnih aplikacija, veb video sadržaja i digitalnog marketinga.  

- Dolazak u Telegraf.rs vidim kao korak napred u karijeri. Digitalna industrija u Srbiji ima veliki potencijal, onlajn mediji su u poziciji da rastu i razvijaju se kao nikada ranije na ovim prostorima, a portal Telegraf.rs sa već izgrađenom pozicijom, reputacijom na tržištu i odličnom video produkcijom će u narednom periodu nastaviti da se razvija uz primenu najmodernijih rešenja digitalnog sveta.

- Cilj nam je da razvijamo nove platforme, sajtove, kvalitetne sadržaje koji će zadržati stare, a oduševiti i privući nove čitaoce. Od Telegrafa u narednim godinama možete očekivati samo najbrže, najkvalitetnije i najlepše iz sveta informacija - rekla je Jasmina Koprivica.

Jasmina Koprivica u studiju Telegrafa Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Promene

    1. april 2019 | 16:27

    Čestitam! Iskreno želim da se neke stvari promene nabolje i da ubuduće u rubrici JET SET ne čitamo samo o zadrugarima i sponzorušama, već više o drugim pravim zvezdama. Takođe, da se što više uradi na smanjenju nasilja, znači izabranim tekstovima koji će promovisati drugačiju kulturu, istinske vrednosti u životu, pokazati da nasilje nije prihvatljivo i da se ne toleriše.

  • Komentator

    1. april 2019 | 16:14

    Nadam se da nije Zadrugarkai da nije fsciniRana Kijom i .da ste to urdili da bi digli kvaliteta ,zelim joj uspeh u radu

  • Baster

    1. april 2019 | 18:05

    Molim te,ako se Jokić ne odazove reprezentaciji za SP,nemojte više pisati o njegovim uspesima u Americi i radosti koju pruža amerikancima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA