ISPOVEST MUŠKE PROSTITUTKE: Od seksa zaradi 1.000 EVRA mesečno! Ovo je njegov cenovnik

Miloš P. student iz Beograda, već nekoliko godina izdržava se nudeći damama masažu sa seksom, a kako kaže zadovoljavajući klijentkinje od 25 do 70 godina, mesečno zaradi najmanje tri prosečne plate, ne računajući bakšiš. Ovo je njegov cenovnik

  • 39

Nešto drugačija masaža, erotska masaža ili prosto - prostitucija? Gde se tačno nalazi granica usluge koju mnogi nude preko oglasa, a iza koje se često krije potpuno drugo zanimanje? Možda najbolji odgovor za to ima Miloš P. student iz Beograda, koji se već dve godine izdržava nudeći damama masažu sa seksom, a tu uslugu im naplaćuje do 5.000 dinara. Ovaj nesvakidašnji žigolo kaže da zadovoljavajući klijentkinje od 25 do 70 godina, mesečno zaradi minimum 1.000 evra!

Kako kaže Miloš, on uživa u svakom trenutku svog posla, a posebno mu je drago kada su dame toliko zadovoljne njegovom uslugom da se na kraju zaljube u njega!

Foto: Profimedia/Alamy / Prostitucija je jedan od najstarijih zanata na planeti

DAJ MI 4.000 EVRA ILI ŠALJEM SNIMAK NAŠEG SEKSA TVOM MUŽU: Žigolo iz ucenjivao starije žene!

Svoju ponudu objavio je na jednom domaćem portalu pre nekoliko godina i vrlo brzo je za njim nastala pomama među pripadnicama lepšeg pola.

Kako kaže ima između 15 i 20 stalnih mušterija, koje i po nekoliko puta mesečno dolaze kod njega, a prema njegovim rečima najviše mu traže intimnu i tantričku masažu (telo o telo) koje vrlo brzo prerastu u seks.

ZARADIM 200.000 DOLARA ZA JEDNU NOĆ SEKSA SA BAKAMA: Ispovest najskupljeg žigola na svetu (VIDEO)

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Intimna masaža podrazumeva nežno masiranje erogenih zona i tela s poljupcima, a traje oko 45 minuta zajedno sa završnicom. Dok je tantrička malo drugačija i započinje se u donjem vešu. Kada namažem uljem naša tela, kreće lagana, obostrana masaža. Mada najbitniji su moji pokreti. U trajanju od sat vremena obuhvaćeno je celo telo u svim pozama, uglavnom onim iz "Kamasutre". Kod ove masaže takođe se podrazumeva seks. Zaštita kao i privatnost su zagarantovani - kaže Miloš P.

Miloš otkriva i cenovnik masaže, koja se od obične ili klasične razlikuje po tome što je u njegovu uključena erotska završnica: Masaža telo o telo košta 5.000 dinara, intimna masaža celog tela je 2.500, a klasična relaks masaža 1.500 dinara. A nekad se dobije i dobar bakšiš.

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    14. decembar 2015 | 08:51

    Ja masiram redovno moju zenu al mi nista ne placa znaci bolje se isplati da masiam druge ili tudje.

  • Raspucin i

    14. decembar 2015 | 10:28

    Ionako smo kao narod prodali dušu, nema nazad, ovo nije nista čudno. Pozitivne vrednosti niko ne promoviše jer nije IN, on je faca sa 1000 evra mesečno, a mi slepci sa 250 plafon, i kreditom ili kreditima, a sve to da bi decu izveli na pravi put i živeli normalno, a svo to mucenje čeka i našu decu, pa se zapitajmo ko je u pravu mi ili on???

  • Realno

    14. decembar 2015 | 09:42

    Promovisete prostituciju ovim tekstom. Ok da je to legalno ovde (sto bi i trebalo,sa obzirom na kolicinu ljudi koji je u ovoj prici) ali ipak nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA