Otvoren 6. Sajam penzionera u Novom Sadu, pod sloganom "Sajam optimizma"

Kada krenu u novi dan, mladi neka pogledaju društvene mreže, a onda neka se sete baka i deka i neka ih pozovu, neka im samo požele dobro jutro i dan će biti lepši i bakama i dekama, i njima i svima nama, poručio Milan Krkobabić, otvarajući 6. Sajam penzionera u Novom Sadu

Milan Krkobabic
Foto: Risto Kostov

Ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić svečano je otvorio danas u prepunoj Auli Novosadskog sajma „6. SAJAM ZA PENZIONERE“. Krkobabić je poručio da penzioneri danas zaslužuju najveću pažnju i brigu i da s pravom očekuju da im penzije budu redovne, sigurne i da prate plate.

Govoreći o najavljenim formulama za usklađivanje penzija Krkobabić je rekao „ta formula treba da im omogući pre svega dostojanstven život“. Istakao je i da u potpunosti deli stav predsednika Republike Aleksandra Vučića da se kad god to realne finansijske i ekonomske mogućnosti budu dozvoljavale ide na jednokratne isplate pomoći penzionerima, naročito najugroženijima.

Milan Krkobabic

Foto: Risto Kostov

Obraćajući se velikom broju prisutnih, Krkobabić je apelovao na naše najmlađe: Kada krenu u novi dan, neka pogledaju društvene mreže, to je potpuno normalno, onda neka se sete baka i deka i neka ih pozovu, neka im samo požele dobro jutro i dan će biti lepši i bakama i dekama, i njima i svima nama.

Ovaj dvodnevni sajam osmišljen je kao mesto susreta pripadnika starije populacije gde će posetiocima biti predstavljene usluge u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti kao i iz oblasti pravne zaštite. Takođe, posetioci će moći da se upoznaju sa brojnim medicinskim, farmakološkim i prehrambenim proizvodima, preparatima i uslugama.

Telegraf.rs

Tagovi: Aleksandar Vučić, Milan Krkobabić, Novi Sad, Penzije, Sajam penzionera, Vlada Republike Srbije

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (5)
Poređaj komentare:
 • D
  Do kadije

  Predlazem da se vitalni i strucni penzioneri udruze i osnuju preduzece. Garantujem da bi vec prve godine bilans bio pozitivan. To bi preduzece sigurno dobro poslovalo, a za par godina bi bilo jedno od najuspjesnijih sa primanjima znacajno vecim od prosjeka. Vec sutra cete vi biti penzioneri pa cete znati o cemu pisem.

 • I
  Imenjak

  Hahahahahaha ne mogu da hahahaha verujem hahaha sajam optimizma hahahaha

 • N
  Nesa

  Ovaj čovek priča prazne price.

/
<% galerijaAlt %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima