Tomislav Nikolić primio Grigorija i Bodirogu (FOTO)

Proslavljeni košarkaški reprezentativac i vladika zahumsko-hercegovački u posetu predsedniku došli luksuznim automobilom marke "maserati", čiji je vlasnik, navodno, Bodiroga

  • 17

Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije i proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga posetili su predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Ono što je izazvalo pažnju javnosti kod ove posete je činjenica da su njih dvojica kod predsednika Srbije došli u luksuznom automobilu "maserati", koji je, navodno, u vlasništvu Bodiroge.

U prijatnom i srdačnom razgovoru Nikolić i Grigorije su izgladili sve dosadašnje nesporazume. Episkop Grigorije je na Andrićev venac došao ruku punih darova za predsednika - poneo je pletenu korpu s domaćim proizvodima i piće. Nikolić se gostu revanširao svojom rakijom „tomovačom“.

Podsetimo, prilikom posete manastiru Gračanica kod Trebinja 22. juna 2013, predsednika Tomislava Nikolića nije dočekalo nijedno svešteno lice, iako je protokol predsednika Srbije sedam dana ranije obavestio SPC o njegovom dolasku.

Prema kanonu SPC, ličnost ranga predsednika države trebalo bi da dočeka najstarije lice u crkvenoj hijerarhiji, odnosno vladika eparhije na čijoj se teritoriji nalazi manastir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    9. april 2014 | 15:40

    Nije "navodno", nego jeste u njegovom vlasnistvu...Svaki dan ga vidjam, zivi na Dorcolu....

  • Lala

    9. april 2014 | 15:46

    Od cele vesti, acenat stavljen na automobil! Pa nego čiji je "navodno" već njegov. Vozi ga već godinama.

  • ☆★☆★

    9. april 2014 | 16:38

    GandyKG, to je maserati quattroporte i star je vec 10 godina..cena mu je drasticno pala i ima vec da se nadje od 20'000 € E sad, druga je prica ako ga poseduje vec 10tak godina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA