TANJA TADIĆ: Ovo mi je prvi incident za osam godina!

- Tokom osam godina bavljenja humanitarnim radom nikada nisam doživela nijednu neprijatnost - kaže supruga bivšeg predsednika, koju je preksinoć na ulici napao i izvređao J. B. (32)

Komentari

  • Djoka

    3. jun 2012 | 08:40

    Ne razumem o kakvom se napadu radi, to sto joj je covek nesto dobacio ne znaci da je napao. Ona traumirana, gle cuda, narod nije traumiran sto ga na svakom koraku svaka fukara maltretira, prolazi zena predsednika i to bivseg, pa verovatno moraju svi da joj se klanjaju, kakve ona zasluge ima osim sto je spavala sa bivsim predsednikom???

  • zoran

    2. jun 2012 | 17:49

    ako su se ponasali peske kao shto se ponashaju kada su u kolima i u saobracaju onda su oni ti koji su trebali da dobiju krivicne prijave ..jer zamisli nesme da iko prodje jer ide zena bivsheg predsednika ,a posle i ljubavnica komshinica dadilja itd itd i kada god neko naidje iz njegovog okruzenja teba isprazniti ulicu jer imaju oreole na glavama pih.. ova srbija iz dana u dan tone sve dublje a veliki krivac je bas bivsi predsednik i vlada i prave siriju od napacene srbije

  • Marko

    2. jun 2012 | 15:31

    TADIĆ NE MOŽE DA BUDE PREDSEDNIK VLADE! NEPODOBAN JE POTPUNO! DOŽIVEO JE TEŽAK IZBORNI PORAZ I NEMA KREDIBILITET! Milošević je ISTO OVAKO imao većinu 2.000 godine i mogao je da bude Predsednik Vlade. IPAK NIJE! Pokupio je svoje prnje i otišao kući nakon izbornog poraza. Tadić neće da prizna da mu je narod okrenuo leđa! Pozvao je Nikolića pre zakletve da mu da vilu i auto mercedes od 600.000 evra. Nikolić mu je to bespravno odobrio. Nikolić može da mu da svoj stan svoj auto, sve svoje, ali NIŠTA NAŠE! SADA MORA DA DELUJE NAROD! Tadić ne može da bude premijer, a neko drugi iz DS može ako mu stranka ukaže poverenje i ako napravi koaliciju. Tadić može da bude samo Predsednik stranke do izborne Skupštine. A najbolje bi bilo da i na to podnese ostavku. Prisluškivanje građana o kome govori Saša Janković je organizovao sistem čiji je čelnik Boris Tadić! To je bezakonje i haos!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA