≫ 

Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno mesto: Šešelj lidera SDS-a nazvao izdajnikom i zaštitnikom narko-dilera, a sve zbog ubistva iz 2004.

- Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića, taj izdajnik treba da bude u zatvoru - dodao je lider radikala

  • 4

Izrevoltiran iskazom predsednika SDS Borisa Tadića koji je dao policiji i SBPOK povodom ubistva gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića na Topčideru 2004. godine, lider SRS Vojislav Šešelj uputio je niz pretnji nekadašnjem predsedniku Srbije.

Zukorlić koristi silu, u Sandžaku se ponaša kao talibani u Avganistanu: Ljajić uputio najstrašnije prozivke na račun muftije

Prema pisanju medija, lider radikala objasnio je da je u interesu javnosti da sazna istinu o tragediji na Topčideru, zbog koje bi, kako je dodao, Tadić trebalo da se nađe pred licem pravde jer je „odgovoran za prikrivanje svega onog što zna u slučaju ubijenih gardista.

-  To je jedna gnjida najobičnija kojoj ću ja je*ati majku izdajničku! Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića, taj izdajnik treba da bude u zatvoru. Odgovaraće on kad-tad, jer taj zločin ne zastareva, pa mu ne bih bio u koži. Štitio je mafijaše koji su sklanjali drogu u vojnom objektu Karaš i za to treba da odgovara. Sada mu navodno smeta što se o tome piše, ali javnost mora da zna istinu - rekao je Šešelj.

Na izrečene uvrede i pretnje Boris Tadić je odreagovao na Tviteru.

- Šešelj mi huliganski preti u Srpskom telegrafu da se "sprema lično da me saslušava". Baš bih voleo da taj osuđeni zločinac protiv čovečnosti pokuša lično da me sasluša, kako bih mogao lično i da mu odgovorim – napisao je on.

Šešelj se tu nije zaustavio, već je pojačao paljbu po predsedniku Socijaldemokratske stranke.

- Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno izuzetno mesto. Lancima ću mu noge pričvrstiti za pod, dok ću mu ruke vezati za plafon. Visiće, jer je namerno prikrivao narko-dilere, ubice dvojice gardista Dražena Jakovljevića i Dragana Milovanovića. Osobe koje su odgovorne za njihovo ubistvo sakrivale su drogu u podzemnom skloništu "Karaš" - rekao je Šešelj za Informer.

Skandalozno obraćanje Vojislava Šešelja u Skupštini Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    22. oktobar 2018 | 13:32

    Sve je vise poziva na linc. Ako drzava ne reaguje svni cemo doci na red.

  • Sumadinac

    25. oktobar 2018 | 21:10

    dokle ce ovaj kabadahija da lupa, gde nam se on utrpa u divnu Srbiju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA