Novca za plate i penzije ne bi ni bilo da je DS ostala na vlasti još pola godine: Vučić odgovorio na prozivke opozicije

- Nekako je Bog uredio da dođe do promene vlasti, da dobijemo podršku naroda, da se u poslednjem trenutku Srbija spase - izjavio je predsednik Srbije

  • 69

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kritike Demokratske stranke, koja je saopštila da je "bolje da penzionerima vrati oteto, nego da im piše pisma zahvalnosti" i istakao da novca za plate i penzije ne bi ni bilo da je DS ostala na vlasti još pola godine.

- Šta ja da pričam o penzijama... ne bismo imali ni plate, ni penzije da su ostali još pola godine. Nekako je Bog uredio da dođe do promene vlasti, da dobijemo podršku naroda, da se u poslednjem trenutku Srbija spase - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon sednice vlade sa prestavnicima Srba sa KiM.

On je naveo i da je Vuk Jeremić na čudan način primio više od sedam miliona dolara i da za to postoje podaci.

- Već sam više puta o tome govorio... Više od sedam miliona dolara, na račun njegove navodne nevladine organizacije, finansirane od strane ovog što ga ceo svet progoni kao veliku lopužu, Patrika Hoa i od pojedinih zemalja - rekao je Vučić.

Vuk Jeremić je na čudan način primio više od sedam miliona dolara i za to postoje podaci, poručio je Vučić-Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dodao je da postoje saznanja da je, pored 200.000 dolara od ambasade Katara u Nemačkoj, bila još jedna ambasada iste zemlje iz druge zapadne zemlje, koja je dala 132.000 dolara.

- Samo od te zemlje 332.000 dolara, a ukupno više od sedam miliona. Šta ćete, fin neki svet... A naš narod nije ni dinara od toga dobio - rekao je Vučić.

Komentarišući navode lidera PSG Saše Jankovića "kako Vučićeva mašinerija pravi džavne neprijatelje", Vučić je upitao šta bi njemu radili "oni koji se žale i kukaju svakog dana" da je u njegovom stanu, njegovim pištoljem bez dozvole, izvršeno veoma sumnjivo samoubistvo.

- Ni reč neću više da dodam. Recite mi šta biste mi radili? Samo neka ljudi razmisle kakvoj bih hajci bio izložen. A, uopšte ne vidim da postoji bilo kakva hajka po tom pitanju, koje nije lako objasniti, jer su vrlo čudni detalji slučaja - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Perić

    30. oktobar 2018 | 20:10

    Dobro je št ih narod više nikad neće dovesti na vlast.

  • maja

    30. oktobar 2018 | 18:01

    Molim Boga da se era "zutih" vise nikada ne ponovi. Upropastili su na skroz na skroz.

  • Jovan

    30. oktobar 2018 | 20:45

    Ne bi imali šta da jedemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA