≫ 

Kosovo "vraćeno" na agendu Saveta bezbednosti! Uprkos protivljenju zapadnih zemalja 14. novembra biće jedna od tema u UN

 ≫ 

Velika Britanija je sprečila da se raport generalnog sekretara razmatra u redovnom terminu koji je bio u avgustu

Komentari

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    2. novembar 2018 | 07:38

    Britanci koji nemaju svoj identitet i poreklo brane da se Kosovo kolevka Srpskog naroda vrati na temu razgovora i rasprave ti isti koji su kolonizovali slabije od sebe i pretvarali ih u robove i otimali zemlju silovali i ubijali da oni nekom kroje sudbinu i otimaju ono što je vekovima bilo i ostalo naše Srpsko ti isti koji su nas i bombardovali krajem drugog svetskog rata kao naši saveznici a sada i u nato agresiji ubijaju ći nedužnu decu i ljude koji su hteli da nam zatru seme i pleme i dalje predstavljajući se kao naši kvazi prijatelji e pa gospodo draga kad smo mi jeli zlatnim kašikama i viljuškama na Srpskim dvorovima vi ste jeli rukama i brisali o pantalone toliko o tome

    • 2. novembar 2018 | 08:16

      Nikolas

      @Sima kosmos iz dalekog svemira

      STA KUKAMO KAD SMO SAMI KRIVI !!! STRADALI SMO CITAV PROSLI VEK ALI NISMO IZVUKLI POUKU-TREBALI SMO KAO JEVREJI DA SE NAORUZAMO I DA SE OSLONIMO NA PRIJATELJE A NE DA KUKAMO I MOLIMO ONE KOJI SU NAS UBIJALI DA NAS POMOGNU I CUVAJU!!! ZA SVE JE KRIV EU BOLESNI FANATIZAM NASIH POLITICARA KOJI ZELE U EU I NEZELE DA VIDE DA NAS BRISEL NECE IZ LICNIH INTERESA TO RADE!!! MI SMO HILJADAMA GODINA U EVROPI I CEMU KLECANJE !!!

  • N N

    2. novembar 2018 | 02:43

    Rezolucija 1244 kaze da se pregovori mogu voditi iskljucivo u Savetu Bezbednosti i ni jedan razlog nije postojao da se sele u EU. Ako Srbija ne moze u EU teritorijalno cela sa Kosovom u svom sastavu onda nam EU nije ni potrebna. Nasa teritorijalna celovitost je Ustavom zagarantovana i niko nema pravo da je ugrozava svidjalo se to nekom ili ne.

  • mihailovic

    1. novembar 2018 | 20:00

    "Kosovo "vraćeno" na agendu Saveta bezbednosti! " -------------------------- Nije se smelo nikada seliti iz UN u EU resavanje pitanja juzne Srbije Kosovo i Metohije koja je pod vojnom okupoacijom zapadne alijanse od 1999 punih 20 godina ! Nije logicno da se agresor 1999 nad Srbijom bude istovremeno i mirotvorac,to je laz i obmana cele Srbije zarad EU clanstva organizacije okupatora juzne Srbije Time se jasno vidi da je Srbiji veci prioritet EU clanstvo nego teritorijalna celovitost Srbije i Ustavni poredak Srbije nad 20 godina porobljenim delom juzne Srbije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA