≫ 

Haradinaj otkrio opasne planove: Jedan puk vojske biće na severu Kosova

Nova provokacija!

  • 29

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj govorio je o formiranju "Vojske Kosova", rekavši da će se vojska formirati ovog meseca. On je takođe dao i neke detalje o tome kako će izgledati "kosovska vojska", preneo je "Zeri".

- Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan razmešten prema severu. Sever je treći po redu. Naša armija će imati i komandni vod. Neki će biti aktivni a neki rezerva - rekao je Haradinaj na TV Klan Kosova.

On je rekao da kosovskoj vojsci ništa neće nedostajati.

- Nećemo imati podmornice ili nešto slično, jer nemamo more. Međutim, druge stvari koje se vojske tiču neće nedostajati - rekao je Haradinaj.

VIDEO: KFOR izvodi vežbe, konvoj vozila prolazi kroz Kosovo

(Telegraf.rs/Zeri)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    8. novembar 2018 | 15:38

    @Nesa cz. U Srbiji je covek na vlasti koji nema dlaku na jeziku , covek koji celom svetu kaze sta misli u oci , covek koji je preporodio Srbiju , covek koji je nasu vojsku podigao iz pepela i naoruzao je do zuba , nedaj boze da siptari pokusaju nesto veruj mi da u roku 5 dana nebi bilo nijednog sipca na KIMi .ovaj sipac je samo figura i to nikakva , blizi mu se kraj kada pocne sud za ratne zlocine da radi a ovo sve sto radi je pucanj iz prazne pracke.

  • nikola

    8. novembar 2018 | 12:28

    Znaci novi napad i novi pokusaj okupiranja severa Kosova???

  • Banne

    8. novembar 2018 | 12:43

    Haradinaj je jedno u pravu, silom su ga oteli, silom jedino mozemo da ga vratimo. Kada bude vreme. Oni su silom promenili nacionalnu strukturu, moracemo i mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA