Đurić: SNS ima viziju za budućnost, Srbija se diže sa kolena

On je istakao da se zahvaljujući SNS i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću politika u Srbiji vodi dugoročno, a ne "od izbora do izbora i da bi se neko nekome dodvorio i dopao"

  • 27

Srpska napredna stranka je, za 10 godina koliko postoji, podigla standard srpske politike, te da se danas, zahvaljujući politici SNS i Aleksandra Vučića, politika vodi strateški, dugoročno i promišljeno, izjavio je danas potpredsednik stranke Marko Ðurić.

Ðurić se obratio mesnom odboru SNS u Resniku i okupljenima zahvalio što, zajedničkom borbom, Srbiju "dižu sa kolena".

- Danas šaljemo poruku da je SNS stranka boraca, ljudi koji su se okupili zato što vole svoju zemlju, spremni su da rade svakog dana i da se žrtvuju u političkom i svakom drugom smislu kako bi stvorili bolju budućnost za mlade generacije, za one koje treba da sačuvamo u Srbiji da bi oporavili celu našu zemlju, da ona bude siguran, miran i pouzdan dom za sve naše ljude - rekao je Ðurić prisutnima.

On je istakao da se zahvaljujući SNS i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću politika u Srbiji vodi dugoročno, a ne "od izbora do izbora i da bi se neko nekome dodvorio i dopao".

- Sada imamo viziju za budućnost, za 20, 30, 50 godina unapred. To je moguće, jer smo se mi okupili u SNS, zbog političkog i državničkog talenta, vizije i mudrosti Aleksandra Vučića, kao i zato što mi svi zajedno nismo digli ruke od Srbije onda kada je posle mnogo ratova i proteklih decenija bilo najteže - naveo je on.

Printskrin: Tanjug

Dodaje, da je posao u Srbiji tek započet, ali da se u odnosu na zetečeno mnogo uradilo.

- Svi znamo šta smo zatekli, praznu kuću razorenu, osnovne temelje države, privreda, ekonomija, vojska, njen uticaj, saveznici, prijatelji sve je bilo ili gurnuto u zapećak ili, kao u slučaju vojske, potpuno razoreno. Kada je u pitanju ekonomija, ono što nisu sankcije i ratovi razorili, razorile su neodgovorne žute i razne druge vlasti u periodu nakon toga - istakao je potpredsednik SNS.

On je istakao da je u prethodnih šest godina vlasti SNS pokrenula stvari "sa mrtve tačke".

- Urađeno je i više od toga, zahvaljujući odgovornom i državničkom ponašanju Aleksandra Vučića i zbog politike oko koje smo se svi okupili. Uspeli smo da ekonomiju Srbije dignemo iz ponora i da stvorimo situaciju koja će se biti sve bolja - rekao je on.

Ðurić je zaključio da je Srbija uspela da zaštiti nacionalne interese, da sačuva i ojača prijateljstvo sa Rusijom i Kinom, te da sačuva naše ljude na području KiM.

Na mesnom odboru SNS u Resniku bili su član predsedništva SNS i predsednik opštinskog odbora SNS Rakovica Milisav Miličković, član GO SNS i predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić, kao i članovi glavnog odbora SNS Vaso Grujić i Petar Petković.

Potpredsednik SNS Marko Ðurić održaće sastanke i sa mesnim odborima SNS na Miljakovcu i na Vidikovcu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    14. novembar 2018 | 09:05

    Istina, ljude ne samo sto imaju viziju nego i sprovode te stvari. Mnogi su imali vizije samo sto niko nista nije radio.

  • Dragan

    14. novembar 2018 | 06:54

    Srbija cvrsto stoji na svojim nogama!

  • Joca

    14. novembar 2018 | 07:55

    Put u sigurnu budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA