Zahvalnost Bugarskoj za glas u Energetskoj zajednici: Brnabić na sastanku sa Borisovim (FOTO)

Zahvalila sam mu na podršci koju nam je Bugarska, iako je priznala jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova - izjavila je Ana Brnabić

  • 0

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imala je danas u Sofiji bilateralni susret sa bugarskim kolegom Bojkom Borisovim, a tom prilikom mu je zahvalila na podršci Srbiji prilikom glasanja u Evropskoj energetskoj asocijaciji.

- Zahvalila sam mu na podršci koju nam je Bugarska, iako je priznala jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, pružila prilikom glasanja u Encu, što je veoma važno za sve Srbe koji žive na Kosovu, da srpska elektromreža ostane tamo pristuna da bi imali sigurno snabdevanje - rekla je Brnabić za Tanjug.

Ana Brnabić se zahvalila na podršci Srbiji prilikom glasanja u Evropskoj energetskoj asocijaciji-Foto: Vlada Republike Srbije

Premijerka je rekla da je to veliki i prijateljski gest i dodala da je zahvalila i premijerima Crne Gore i Makedonije, sa kojima je učestvovala zajedno na panelu u okviru Evropskog startap samita u Sofiji, što su prilikom glasanja ostali uzdržani, što je nama takođe mnogo značilo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA