Ratko Mladić se iz Haga telefonom javio u jutarnji program Hepi televizije (VIDEO)

- Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe - poručio je Mladić

  • 7

Ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, koji se nalazi na izdržavanju doživotne kazne zatvora zbog ratnih zločina u BiH, uključio se danas telefonskim putem u jutarnji program Televizije Hepi, gde je razgovarao sa gostima u studiju.

U okviru programa, gde su gostovali Vojislav Šešelj, član ruske Dume Pavel Dorohin, sin Ratka Mladića, Darko, pozvao je svog oca putem telefona i zamolio ga da se obrati javnosti.

Mladić je pozdravio goste u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe - rekao je general.

Mladić je svog saboraca iz haških dana pozvao da dođe da igraju šah, jer mu nedostaje da ga pobeđuje-Foto: Milena Djordjevic

Svog saboraca iz haških dana pozvao je da dođe da igraju šah, jer mu nedostaje da ga pobeđuje.

- Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova "Kosovka devojka" i loše je prošao - poručio je Šešelju.

On je kratko obraćanje iskoristio je da uputi posebnu poruku i Pavelu i to na ruskom.

- Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili - poručio je za kraj Mladić.

 

Mladić je pred Haškim tribunalom prvostepeno osuđen na doživotnu kaznu zatvora po 10 od 11 tačaka optužnice. On je oslobođen optužbi za genocid u šest opština, ali je osuđen za genocid u Srebrenici, progon, istrebljenje, zločin protiv čovečnosti, ubistvo, nehumano delo prisilnog premeštanja, deportaciju, terorisanje i protivpravne napade na civile, uzimanje talaca.

VIDEO: Karleuša brutalno o Šešelju: Matori nesrećnik!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    16. novembar 2018 | 13:12

    Ratko Mladic je srpski heroj za svagda, licno ga znam, covek propada nizasta, samo je branio svoj narod, nikada i nikoga nije napadao!? Neka mu Bog podari srecu I zdravlje da nam se vrati sto pre ziv i zdrav od tih Zlotvora zapada!?

  • Aca

    16. novembar 2018 | 13:18

    Daj boze da se raspadne taj hag vise i da sluze u Srbiji laznu kaznu koju ni nemaju ziveo Mladic i Karadzic!!!A Haradinaja oslobodili koga su trebali da drze sramota!!!

  • Nema imena

    16. novembar 2018 | 14:39

    Zatvorili ga sto branio srbe i sto se borio za Srbski narod nazalost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA