Skandal! Ratni zločinac Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom (VIDEO)

Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću, išao sam u Srbiju u lov i to tri četiri puta - izjavio je Naser Orić

Ratni zločinac Naser Orić izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega podnese krivičnu tužbu za klevetu, zbog izjava u vezi sa njegovom oslobađajućom presudom.

Pošto ga je Apelaciono veće suda BiH oslobodilo, uprkos izjavama brojnih svedoka o zločinima počinjenih na području Bratunca i Srebrenice, Orić je rekao da razmišlja da traži izvinjenje od predsednika Vučića.

- Očekujem da mi se Aleksandar Vučić, javno izvini za optužbe koju je izricao javno, više puta. Imao sam pozive od trojice advokata iz Srbije koji traže punomoć od mene da podnesu tužbu protiv Vučića - rekao je on.

Orić je kazao i da je boravio više puta na teritoriji Srbije i rekao da je on potpuno slobodan čovek.

- Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću. Išao sam u lov tamo u okolini Užica i to tri četiri puta - rekao je on i kazao da je išao i na drugim lokacijama u Srbiji i da su obaveštaci pretresali njegove prijatelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    2. decembar 2018 | 11:52

    Hahaahahahhaha A ovaj ga stitio u Beogradu po splavovima.

  • Toma

    2. decembar 2018 | 13:40

    Kome da se izvine Vucic!? Ratnom zlocincu i krminalcu, gde postoje Zivi ljudi kao svedoci za ubistva Srba!? Ratni zlocin nikada ne zastareva! To sto on prica da dolazi u Srbiju i u lov u Uzice, neka dodje sada!? Kad Te tad bice osudjen!? I ne samo on, postoji spisak mali duzi za pocinioce zlih i podmuklih dela!? Srbija, nije bana Drzava, a oni neka vide gde i sa kime zove!? Srbija nikada nije napadala i osvajala, vec samo branila svoj na svome!!? Tija voda breg roni. Srbija je vekovima bila i ostala tradicionalne borbena i mudra Drzava.!!!!?

  • Elicak

    2. decembar 2018 | 11:25

    Skandalozna izjava Orica.Mora da je sisao sa uma kad je izjavio tako nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA