≫ 

Mirković: Đilas je opsednut medijima. Najavljuje koje će televizije i novine ugasiti ako mu se pruži prilika

- Kako ga nije sramota - reaguje Mirković i primećuje da Ðilas "svaki dan kuka kako nije dovoljno zastupljen u medijima"

  • 2

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da Dragan Ðilas hoće Srbiju da ubedi da nije komentarisanje medija to što podnosi tužbe protiv štampanih i elektronskih medija, određuje ko je novinar, a ko nije i najavljuje koje će televizije i novine ugasiti ako mu se pruži prilika.

Ðilas je ranije danas, povodom pristupanja Zelene ekološke partije Zeleni Savezu za Srbiju, odbacio navode pojedinih medija da preuzima Zelene kako ne bi morao da osniva svoju stranku.

On je, uz to, rekao da, ipak, ne komentariše previše medije, a vidi, kako kaže, da će to činiti još manje s obzirom na to "kako se razvijaju stvari sa Kopernikusom, O2 i Prvom".

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako ga nije sramota, reaguje na to Mirković i primećuje da Ðilas "svaki dan kuka kako nije dovoljno zastupljen u medijima".

- Ðilas hoće Srbiju da ubedi da komentarisanje nije to što tuži novinare, urednike, podnosi tužbe protiv štampanih i elektronskih medija, što piše pisma i žali se na program, protestuje ispred REM-a i RTS-a, određuje ko je novinar, a ko nije i to na osnovu toga da li je njega pohvalio ili iskritikovao, najavljuje koje će televizije i novine ugasiti ako mu se pruži prilika... - naveo je Mirković u pisanoj izjavi.

ZELENI

- Ne da komentariše medije, nego je opsednut njima - kaže Mirković i dodaje da je to razumljivo za čoveka koji je, kao Ðilas, trgujući sekundama od sebe stvorio najbogatijeg čoveka u ovom delu Evrope, "koji u nekretninama ima prijavljenih 30 miliona evra".

Kad je reč o Zelenima, Mirković podseća da je Ðilas svojevremeno najavio da će vrlo brzo napraviti stranku, a sada sebi daje prostor od pet godina da to i uradi, svestan da nije sposoban ni potpise da prikupi kako bi formirao stranku.

Mirković: Ðilas svojevremeno najavio da će vrlo brzo napraviti stranku, Foto: Gradski odbor SNS Beograd

Kada god i da napravi stranku, "sa svedokom Jeremićem, cirkuzantom i nasilnikom Obradovićem i prostačinom Veselinovićem", taj savez biće ubedljivo poražen, jer građani neće one koji prete i mrze, već odgovorne, vredne i poštene ljude iza kojih stoje rezultati, a predvodi ih, zaključuje Mirković, predsednik Aleksandar Vučić.

(Tanjug / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    4. decembar 2018 | 21:38

    Ovaj je potpuno pukao covek...opet vodi imaginarne borbe sa medijima...dosadio je I bogu I narodu...zar stvarno masta da ce ikada vise narid dozvoliti da se docepa vlasti

  • Tanja

    4. decembar 2018 | 20:37

    Djilas je puk`o totalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA