Odlazak ovog državnika ostavlja prazninu u srcima mnogih porodica: Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti predsednika Buša Starijeg

- Verujem da će njegovo ime ostati zapamćeno sa dubokim poštovanjem od strane svih građana SAD

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Ambasadi SAD u Knjigu žalosti koja je otvorena povodom smrti bivšeg američkog predsednika Džordža Buša Starijeg.

- Odlazak velikog čoveka uvek ostavlja trag u životu države i njenom društvu. Odlazak ovog državnika ostavlja prazninu u srcima mnogih porodica, ali istovremeno ostavlja ponos u njihovim sećanjima. Džordž Buš je bio predsednik koji će biti upamćen kao ličnost koja je bila bliska ne samo građanima SAD, nego i celog sveta - napisao je Vučić u Knjigu žalosti.

- Verujem da će njegovo ime ostati zapamćeno sa dubokim poštovanjem od strane svih građana SAD, koji su imali mogućnost da baštine dela lidera transformacije, koji je prošao put revolucije, ljudske slobode i kreiranja modernog i prosperitetnog društva - zaključio je predsednik Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    7. decembar 2018 | 11:25

    Izraz saucesca je svakako normalan cin, razumnog drzavnika kao sto je Aleksandar Vucic. Tu nema nikakve potrebe da se drugo bilo sta kaze jer je to jedan normalan cin.

  • aca

    7. decembar 2018 | 11:12

    Pridruzujemo se recima velikog postovanja predsednika Vucica

  • Mirko

    7. decembar 2018 | 11:22

    Mozda ce za njim zaliti stanovnici SAD,ali ovi nasi sigurno nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA