≫ 

3 nove mere koje Haradinaj priprema protiv Srba: Čime nam sad preti Priština?

Haradinaj je rekao da će takse biti ukinute tek kada Srbija prizna nezavisnost Kosova ili kada bude srušena vlast u Beogradu

Priština sprema nove mere protiv Srba na KiM: ukidanje platnog prometa na severu Kosmeta, zabranu ulaska srpskim ministrima i funkcionerima, kao i zabranu ulaska vozilima sa srpskim tablicama, piše "Alo" ne precizirajući izvore na koje se poziva.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je juče najavio da će protiv Srbije, pored taksi od 100 odsto na uvoz robe iz centralne Srbije i BiH preduzeti i druge teže mere.

- Ima i drugih mera koje se mogu dogoditi, koje nisu tarifne. Videćete kada dođe do njih - rekao je Haradinaj za albansku televiziju A2, a preneli su prištinski mediji.

Haradinaj je rekao da će takse biti ukinute tek kada Srbija prizna nezavisnost Kosova ili kada bude srušena vlast u Beogradu.

Priština je 6. novembra posle glasanja u Interpolu uvelo takse od 10 odsto za uvoz robe iz centralne Srbij i BiH, a 21. novembra kosovska vlada je povećala takse na 100 odsto.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    9. decembar 2018 | 17:59

    Kakva svinjska faca, prava njuska, uh fuj, nasta lici.

  • Milos

    9. decembar 2018 | 16:57

    Indijanac opet preti praznom puskom

  • Rade

    9. decembar 2018 | 20:38

    Haradinaj može samo to da pokuša, ali bi posledice po njega i sve šiptare na KiM bile bolne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA