"U redu, ako sam problem, neću doći"! Karanović: U subotu me nisu želele upravo stranke koje su učestvovale na protestu

Glumica kaže da je protest napustila, iako je bila najavljena kao jedna od govornica, kada je videla stranačke funkcionere

  • 50

Glumica Mirjana Karanović izjavila je da na subotnjem protestu "Stop krvavim košuljama" nije govorila zato što su joj organizatori rekli da ima grupa "koje neće doći na protest ukoliko ona na tamo bude govorila" i da njeno prisustvo na protestu nisu želele stranke koje su "učestvovale u protestu, a ne vlast".

Ona je za "Danas" od utorka navela da je protest napustila, iako je bila najavljena kao jedna od govornica, kada je videla stranačke funkcionere.

Karanović je rekla da se ne seća da li su grupe za koje je rečeno da ne bi došle, predstavljale političke stranke, već da su joj "mladi ljudi koji su organizovali građanski protest protiv nasilja" predočili da postoje grupe koje "prema njoj imaju otpor".

- Rekla sam: "U redu, ako sam problem, neću doći", a oni su uzvratili kako žele da dođem, pa sam se na kraju složila i obećala da ću doći - kazala je Karanović.

Ona je navela da joj je potom rečeno da su organizatori dobili informaciju "da postoje pretnje i da je opasno ukoliko (košarkaški trener Dušan Vujošević) i ona govore na skupu, odnosno da će "grupe" izazvati incidente i da je jedan mladić iz organizacije, "iako mu nije bilo lako", odlučio da oni ne govore.

(Telegraf.rs / Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    11. decembar 2018 | 10:04

    Mnogi te ne zele jer svoj sopstveni narod ne postujes na nacin koji bi trebalo.

  • srki

    11. decembar 2018 | 10:02

    Baš velika šteta ,koga briga za nju i njih

  • Vlada

    11. decembar 2018 | 12:35

    Kad je dokona, pa hoće da se malo igra političara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA