≫ 

Oštar duel nekadašnjih saboraca! Trifunović udario na Jankovića: Sramota me je što sam vas podržavao bar jedan dan

Nekadašnjeg zaštitnika građana pogodila su dešavanja sa poslednjeg protesta na kom se nije pojavio jer, kako je rekao, sa njega nije mogla da se oglasi Mirjana Karanović, i da će se boriti za skupove opozicije na kojima će govoriti i desničari

  • 25

Nekadašnji saborci na izborima glumac Branislav Trifunović i lider PSG Saša Janković, u razmeni nekoliko tvitova pokazali su međusobnu netrpeljivost.

Nekadašnjeg zaštitnika građana pogodila su dešavanja sa poslednjeg protesta na kom se nije pojavio jer, kako je rekao, sa njega nije mogla da se oglasi Mirjana Karanović, i da će se boriti za skupove opozicije na kojima će govoriti i desničari.

On je Trifunoviću skrenuo pažnju da "on to nije morao da vidi, ali da su ga bolne kazne za greške učinile realnijim i opreznijim i da više nema prava na političku naivnost".

Ubrzo je usledio Trifunovićev odgovor.

- A vi ste znali da Mira neće govoriti??? Kažite mi kako, molim vas, pošto sam ja bio prisutan - upitao je Trifunović Jankovića, a onda ga podsetio da je ta odluka doneta pet minuta pre pre skupa.

Potom su ušli u diskusiju, jer je za Jankovića to bila zakonomernost, te je spomenuo da nije znao da će biti zamoljena da ne govori, ali da "svi napadi danima, odsustvo organizatora da tad jasno stane uz nju, bilo mu je dovoljno da zaključi da nije tu prispeo".

- Aha, dakle ipak niste znali! Dobro je! Organizator je odluku doneo 5 minuta pre, do tada je sve bilo kako je i dogovoreno! Hvala vam na iskrenosti sto ste slagali, mada vam nije prvi put - rekao je Trifunović,uz opasku da mu je žao što je jedan dan proveo podržavajući ga.

Janković mu je odgovorio da je njegova ostrašćenost tužna i da podseća na realnost društva u koje je ubrizgano previše otrova da bi iko ostao nepromenjen.

- Ako je iko ubrizgao otrov na ovoj "opzicionoj" sceni to ste upravo vi, svojim lažima koje i ovde spominjete i spinovanjem koje ste verovatno u službama naučili. Nisam ostrašćen nego me je sramota što sam ijedan dan proveo podržavajući vas - zaključio je Trifunović.

Kako je izgledao protest opozicije pod nazivom "Stop krvavim košuljama"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta

    11. decembar 2018 | 15:58

    Je bre ovaj trifunovic sebi umislio da je nekakav revolucionar. Dosta nam je vise vulgarnih I nekulturnih kvazi intelektualaca Koji su promasili profesiju.

  • Milan

    11. decembar 2018 | 15:50

    Obojica potpuno nebitni likovi na političkoj sceni...

  • Aleksandr

    11. decembar 2018 | 23:49

    Ne bih glasao za ove zute ni da mi daju milion dolara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA