Dragan Đilas se izvinio Vučiću: Ono što sam pisao na Tviteru je netačno (FOTO)

Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna - napisao je Dragan Đilas

  • 31

Lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, izvinio se danas predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, zbog, kako je naveo, neistinitih navoda o tome da je tokom boravka Abu Dabiju odseo u najskupljem hotelu na svetu, gde noćenje košta 10.000 evra.

- Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna i javno mu se ovim putem izvinjavam. To sto je on iz Abu Dabija lagao kako sam ukrao 500 miliona evra ne daje mi pravo da govorim neistine - napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, on je danas na ovoj društvenoj mreži naveo kako je predsendik Srbije, tokom poslednje posete Abu Dabiju, odseo u najskupljem hotelu na svetu u kojem noćenje košta 10.000 evra.

Ove tvrdnje demantovala je članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladanka Malović, koja je rekla da državu Srbiju taj njegov boravak nije koštao nijedan jedini dinar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    12. decembar 2018 | 20:13

    Danas se politika vodi na Twitter-u.

  • Dusan

    12. decembar 2018 | 19:24

    Ovo je samo jos jedan dokaz da treba voditi racuna sta pisete i izjavljujete vi iz opozicije, nadaleko cuveni po blacenju

  • Bojan

    12. decembar 2018 | 19:45

    Ovaj Vucic je nesto posebno.Dali je i jedan politicki lider,svoga najveceg protivnika u svetu uspeo da natera da javno prizna da je izneo lazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA