Kandidat za predsednika opštine Kladovo pojavio se u noći sa sekirom, a onda je usledila svađa: Ovo je njegovo objašnjenje (VIDEO)

Arežina je kandidat za predsednika opštine Kladovo na izbornoj listi SPS-a i JS

  • 7

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak Radovana Arežine, kako se pre nekoliko noći svađao sa, do sada neidentifikovanim licima, dok je u ruci drži sekiru. Arežina je kandidat za predsednika opštine Kladovo na izbornoj listi SPS-a i JS.

Izbori će biti održani 16. decembra i kampanju je pri samom kraju, tako da je ovaj snimak izazvao veliko interesovanje meštana.

- Pre par noći, oko 11 sati, ispred moje kuće počeli su da kruže nekoliko automobila, da škripe kočnicama, prave nered i buku. U kući su mi bili supruga, snaja, unuka od dve godine i unuče od četiri meseca. Naravno da su se uznemirili, a ja sam izašao, usput zgrabio sekiru jer, nisam znao na koga ili na šta ću naići. Ne znam ko su bili ti ljudi, niti zbog čega su to radili– kazao nam je Arežina.

Lica, koja su prema rečima Arežine pravila nered, snimili su kandidata SPS i JS i deo snimka postavili na društvene

mreže.

Za predsednika opštine Kladovo na predstojećim izborima kandidovalo su četvoro kandidata: Saša Nikolić je prvi na izbornoj listi SNS-a, Radovan Arežina sa liste SPS – JS, Simiša Stamenković prvi je na listi PUPS-a, dok

listu radikala predvodi profesorka Branislava Tasić.

S.B. (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алфи

    13. decembar 2018 | 12:37

    Намерно га провоцирају и човек одлепио,шта је ту чудно?

  • Djordje

    13. decembar 2018 | 12:43

    Ja ne vidim da on nekome preti...nisam za ovakav vid komunikacije ali ni druga strana mozda i ne zasluzuje neko poverenje

  • Marko

    13. decembar 2018 | 14:25

    Buraz, sreca nisi ispred moje kuce dosao da provociras ,jer bih te ja lupio sekirom po toj tintari ne bi zevno' 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA