≫ 

Smrdibuba na sakou skrenula pažnju sa Martinovićevog izlaganja (VIDEO)

Na društvenim mrežama više niko nije polemisao oko njegovog izlaganja, već je postalo viralno zbog "neželjenog gosta" na njegovom reveru

  • 4

Šef poslanika SNS u Narodnoj skupštini Aleksandar Martinović gostujući u Insajder debati na televiziji N1 rekao je da je uzrok "agresije" bezidejna opozicija koja pribegava govoru mržnje. Iako se rapravljalo o govoru mržnje u parlamentu, njegovo izlaganje je palo u drugi plan, barem za korisnike društvenih mreža.

Naime, u jednom trenutku je na njegovom reveru od sakova počela da mili takozvana "smrdibuba".

Na društvenim mrežama više niko nije polemisao oko njegovog izlaganja, već je postalo viralno zbog "neželjenog gosta" na njegovom reveru.

Inače, Martinović je ovom prilikom da je uzrok "agresije" bezidejna opozicija koja pribegava govoru mržnje.

- Bilo je sednica koje su bile potpuno civilizovane, tolerantne, na kojima nije bilo takvih ekscesa. Bilo bi dobro da se tako ne razgovara, ali postavlja se pitanje šta je uzrok ovolikoj agresiji? Ja mislim da je uzrok tome činjenica da su oni koji sebe nazivaju opozicijom u suštini bezidejni, oni nemaju nikakvu realnu alternativu u politici koju vodi SNS i onda pribegavaju jeziku uvreda i jeziku mržnje - rekao je Martinović.

S druge strane, poslanica Demokratske stanke (DS) Maja Videnović navodi da su tokom skupštinskih sednica zapravo poslanici opozicije trpeli uvrede jer su optuživani da su strani plaćenici, izdajnici i ubice.

- Naša je obaveza da ne dozvolimo da se u parlamentu čuje govor mržnje. Poslanici DS, poslanici cele opozicije su prethodne dve nedelje bili proglašeni za strane plaćenike, za izdajnike, za plaćeničku bagru, za najveći ološ, za ubice. Srpska napredna stranka je ta koja je u Srbiji ukinula dijalog, demokratiju i debatu - rekla je Videnović.

VIDEO: Smetaju vam smrdibube u kućama? Čekajte! Sada su počele i u kafe da ulaze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алфи

    13. decembar 2018 | 22:32

    Нашла крпа закрпу...

  • tv gledalac

    14. decembar 2018 | 16:31

    koliko je bio nekulturan i ometao sagovornicu i voditeljku, zasluzio je, dobro mu nije uletela u usta.mnogo smesno!

  • Srbistan

    16. decembar 2018 | 22:37

    Sletela na starijeg burazera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA