Haradinaj pokušava da progura Nacrt za finalni dijalog Beograda i Prištine: Sledeće nedelje u Vladi tzv. Kosova predstavlja dokument

On je taj dokument već predstavio ambasadorima Kvinte u Prištini, a uputio ga je, kaže, liderima političkih partija i predstavnicima EU

  • 4

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj, najavljuje da će na narednoj sednici vlade predstaviti Nacrt dokumenta za finalni sveobuhvatni sporazum sa Beogradom.

- Sada je vreme da se ovaj dijalog završi, poštujući Ustav, suverenitet i integritet zemlje - napisao je Haradinaj na svom Fejsbuk profilu.

On je taj dokument već predstavio ambasadorima Kvinte u Prištini, a uputio ga je, kaže, liderima političkih partija i predstavnicima EU.

Zvanični Beograd ne prihvata dijalog dok se, nakon poslednjih poteza Prištine kojima je, mimo dijaloga, stvorena nova situacija na terenu, dok se stvari ne vrate na pređašnje stanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hamzo

    15. decembar 2018 | 18:54

    Ko podrzava ovog zlocinca?

  • Ivan

    15. decembar 2018 | 23:28

    Ko je lud da razgovara sa teroristima dal postoji takav Srbin ako pristane on je izdajnik svoje zemlje zločinac ali ne u rangu koji su branili svoj narod Mladić Karadžić i ostali generali .Razgovor nepostoji i nesme biti ni po koju cenu .

  • Sibin

    15. decembar 2018 | 17:43

    Ne pokusavaju oni nista da proguraju vec sve sto hoce i dobiju,toliko o tone koliko smo mi NEKA drzava!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA