Trifunović i Biković u oštrom Tviter duelu zbog protesta u Beogradu

Okidač je bio Bikovićev tvit "A u Parizu žurka"

  • 32

Dvojica glumaca Sergej Trifunović i Miloš Biković razmenili su niz tvitova zbog protesta koji se održavaju u Beogradu, ali i u Parizu.

Biković je 2. decembra na svom Tviter nalogu napisao:

- A u Parizu... žurka - a pretpostavlja se da je mislio na protest "Žutih prsluka" u glavnom gradu Francuske.

Ovaj tvit tek juče je uočio Sergej Trifunović, te je našao za shodno da mu odgovori:

- Žurka i u Beogradu, mili. Naiđi - misleći na proteste građana i dela opozicije koji se tri subote zaredom održavaju na ulicama Beograda pod sloganom "Stop krvavim košuljama".

Ovo nije bilo dovoljno, pa se prepiska među kolegama nastavila.

- Posle takvih žurki se loše trezniš, ako se svašta pomeša. Tematske žurke su maskenbal sa nepoznatim ishodom - napisao je Biković, na šta je Trifunović odgovorio: "Mm, interesting".

Biković je potom napisao da "ovaj razgovor nije za ovaj rijaliti šou u šta se pretvorio naš Tviter".

- Voistinu - napisao je Sergej i dodao da "onda imamo samo dve opcije: ili da se maknemo sa istog ili da govorimo sve otvoreno do kraja. Jer ni ti, ni ja, nismo ovde neke dve jedinke skrivene iza lažnih imena. A imamo odgovornost. Ozbiljnu".

- Odgovornost. U pravu si - odgovorio je Biković.

- Nekad ista podrazumeva da se bude oprezan sa rečima jer kapiraš da nemaš celu sliku. To je na primer moj slučaj sada - tvitovao je Biković.

- Razumem. Ali je tvoja odluka s kog ćeš izvora da piješ. Meni zdrava logika govori da je istina o Srbiji pre na ulicama Beograda, nego u kafeu Puškin u Moskvi."

- Mislim da bi ovih 50 soma ljudi and counting baš obrnuto, rekli da je ovo što se događa na ulicama tvog rodnog grada, upravo žurka otrežnjenja, no Bože moj. Percepcije su uvek različite. Zavisi gde si. Bitno je da je tebi dobro tamo gde si - odgovorio je Trifunović.

- MC Čegevara, pa mi smo kolege. Nemoj me etiketirati samo zato što ne pristajem da mislim kao ti. Ako hoćeš razgovor - predlažem uživo posle praznika. Bolje je bez publike - odgovorio je Biković uz smajli.

Trifunović je na te reči konstatovao:

- Ja te, mili, uopšte ne etiketiram. Samo na tvit da je žurka u Parizu, rekoh da ima žurka i u tvom birthtown. Pošto nisi tvitnuo išta o istoj, pa reko' možda je ne znaš, vrag će ga znati. Kapiram da ti je Beograd bliži od Pariza. U svakom smislu."

- Ok. Rekoh ti, aj uživo. Pa sad bezveze da nastavljamo. Budi mi pozdravljen, dragi Serđo. Čujemo se kad dođem, ako si za. I obuci se slojevito - odgovorio je Biković.

- Živ bio. Ja sam uvek slojevit. MC Čegevara - potpisao se stariji kolega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadej

    25. decembar 2018 | 15:29

    G. Trifunović je usavršio disciplinu ... uz vetar, uvek kada je Srbija u pitanju.🥵 Bravo Miloše.

  • Rade

    25. decembar 2018 | 14:35

    Bravo Miloše!

  • СССС

    25. decembar 2018 | 15:35

    Милоше, једноставно некад није могуће извући неког из блата у које упорно упада. Задржи свој господски ниво и прекини комуникацију са тим ликом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA