Dačić razgovarao sa Pompeom: Upoznao ga sa stanjem u dijalogu između Beograda i Prištine

Šef srpske diplomatije pozvao je Pompea da poseti Srbiju

  • 2

Na inauguraciji brazilskog predsednika Žaira Bolsonara ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić susreo sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom.

Šef srpske diplomatije je u kratkom razgovoru upoznao šefa Stejt departmenta sa trenutnim stanjem u dijalogu između Beograda i Prištine.

Dačić je pozvao Pompea da poseti Srbiju.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije sastao se juče u Braziliji sa novim ministrom spoljnih poslova Brazila Ernestom Araužom, kojeg je takođe informisao o stavovima Srbije u vezi sa Kosovom i Metohijom i o aktuelnoj fazi dijaloga izmedu Beograda i Prištine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. januar 2019 | 12:25

    Sta ima ti njega da upoznajes kada je on upoznat o svemu. Njega su upoznali siptari sa parama na racunu, tako da ce tvoji papiri zavrsiti u kanti za djubre. Dzba se trudis Ivice kada i sam znas da samo lobiranjem Srbija moze uraditi nesto, ovako diplomatskim putem kod Amerikanaca nista ne mozes uciniti. Oni su pohlepan i najkorumpiranija nacija na svetu, i kod njih samo dolar dolazi u obzir.

  • Dzergj

    2. januar 2019 | 12:41

    A da li mu je zapevao nesto na uvce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA