Nema prepreka između dva naroda: Dačić primio izraelsku ambasadorku Kam (FOTO)

Dve zemlje i dva naroda, koji su često delili i istorijske sudbine, tradicionalno baštine dobre odnose i opredeljeni su za dalji razvoj odnosa u narednom periodu, na obostranu korist i interes

  • 3

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadorku Države Izrael u Beogradu Alonu Fišer Kam, a na sastanku je obostrano konstatovano da su odnosi Srbije i Izraela vrlo dobri i da se svakodnevno dodatno razvijaju i obogaćuju.

Dve zemlje i dva naroda, koji su često delili i istorijske sudbine, tradicionalno baštine dobre odnose i opredeljeni su za dalji razvoj odnosa u narednom periodu, na obostranu korist i interes, navodi se u saopštenju Ministarstva posle sastanka.

Foto: Tanjug/AP/Ognjen Stevanović

Na tom putu ne vide se prepreke i obostrana su očekivanja da međusobne veze budu još intenzivnije, a u tom kontekstu Dačić se založio za definisanje svojevrsne „mape puta“, kojom bi se prepoznali i konkretizovali konkretni koraci i mere u pravu daljeg jačanja ukupnih bilateralnih odnosa - političkih, ekonomskih, kulturnih i drugih.

Foto: Tanjug/AP/Ognjen Stevanović

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. januar 2019 | 14:28

    Ali kad je najpotrebnije desi se da se uopste ne razumemo,i da se cudimo zasto se ne razumemo,bili smo veliki stradalnici u drugom svetskom ratu a nas niko ne pominje

  • Deran

    11. januar 2019 | 16:18

    A Izraelski avioni i piloti na proslavi ustaske Oluje? Pravimo se ludi,a? Podrska Palestini!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA