≫ 

Zorana Mihajlović se oglasila povodom napada na sina: Ima poruku i za opoziciju

Građani su se pitali odakle on u Njujorku, ko je finansirao put i smeštaj, koja je njegova funkcija tamo...

  • 32

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović stavila je tačku na oštre komentare javnosti upućenih na adresunjenog sina, čija fotografija iz Ujedinjenih nacija dospela na društvene mreže i pokrenula duhove.

Građani su se pitali odakle on u Njujorku, ko je finansirao put i smeštaj, koja je njegova funkcija tamo...

To je očito zasmetalo ministarki građevine, pa je odlučala da se oglasi na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, a njenu objavu prenosimo u celosti:

Kad istina zaboli

"Ne pamtim da se opozicija toliko uskomešala zbog neke moje izjave kao zbog one da su ih građanski protesti potpuno ogolili. I da su ljudi koji svake subote mirno protestuju u Beogradu jasno pokazali da ne podržavaju ni Vuka Jeremića, ni Boška Obradovića, ni Dragana Đilasa.

Društvene mreže su se tresle od komentara kako sam se zaboga usudila da kažem da sa opozicijom nemamo šta da razgovaramo. Pokuljale su optužbe, pretnje i teorije da sve zapravo radim kako bih nekome pokazala da sam ono što zapravo nisam, pa su me oni, eto, provalili. Smešno!

Foto: Tanjug/MILETA MIRCETIC

Kad to nije bilo dovoljno, onda su čak i mog šesnaestogodišnjeg sina uključili u neuspešni pokušaj mog disciplinovanja. Stvarno im je bilo teško da se sete da na svetu ipak ne postoji majka koja nije slaba na svoje dete. I naravno kad mi pomenu dete da to ne može da me ostavi ravnodušnom. Sad treba da im poručim da im to služi na obraz i čast, ali nisam sugurna da bi razumeli.

Pošto sam vaspitana da nikom ne treba da ostanem dužna, da krenemo redom. Od činjenica.

Ne želim da pobegnem od činjenice da građanke i građani koji protestuju nisu zadovoljni politikom Vlade Srbije i da na taj način ispoljavaju nezadovoljstvo. To je u redu, ako poštujemo demokratiju.

Ali, niko ne može da pobegne od činjenice da upravo ovi građani neće i ne žele ni Vuka Jeremića, ni Boška Obradovića, da neće ni Dragana Đilasa! Od te činjenice lideri opozicije ne mogu da pobegnu ma koliko to želeli! Koliko im organizatori protesta zapravo veruju i koliko ih podržavaju najbolje pokazuju time što im ne daju ni da se obrate okupljenima, a kamoli da im dozvole da ih predvode.

Ne treba biti mnogo mudar i pametan da bismo shvatili zašto ih građani neće. Građani vide da Jeremić, Obradović i Đilas nemaju nijednu ideju, nijedan konkretan predlog ili smislen program šta treba promeniti da bi svima u Srbiji bilo bolje, a ne da bude bolje samo ovom opozicionom trojcu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav Erceg

    11. januar 2019 | 21:12

    Pa ti nista ne rece kako je tvoj sin dosao u ujedinjene nacije i sta je radio tamo, i ko mu je platio troskove vec samo pucas po opoziciji.

  • Др

    11. januar 2019 | 19:51

    И,шта је њено објашњење у вези са дететом?

  • car

    11. januar 2019 | 16:17

    I sta rekoste gospodjo,otkud Vas sin u UN?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA