Političke kukavice hoće vlast na ulici: Reakcija SNS na odluku SzS

Bojkotom rada Skupštine Beograda, koji najavljuje Nikola Jovanović svima je postalo jasno da ih uopšte ne interesuju Beograđani - rekao je Radoslav Marjanović

  • 32

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke Radoslav Marjanović izjavio je da "političke kukavice" koje najavljuju bojkot rada Skupštine Beograda i koje hvata panika na pomen izbora jasno pokazuju da hoće na ulici da se dočepaju vlasti iako su svesni da nemaju podršku građana.

- Bojkotom rada Skupštine Beograda, koji najavljuje Nikola Jovanović svima je postalo jasno da pljačkaški Savez za Srbiju predvođen Đilasom, Jeremićem i Obradovićem uopšte ne interesuju Beograđani već kako da se ponovo po svaku cenu dočepaju vlasti i fotelja - rekao je Marjanović, saopštio je Gradski odbor SNS.

On je ocenio da su ovim potezom još jedanput dokazali da su bezidejna opozicija bez ikakve politike i programa koja, kako kaže, beži od skupštinske debate suočena sa argumentima o njihovoj katastrofalnoj vladavini u Beogradu i Srbiji.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Marjanović je podsetio da su Beograđanima ostavili 1,2 milijarde evra duga, desetine hiljada ljudi na ulici bez posla, milionske iznose neisplaćenih nadoknada porodiljama i socijalno ugroženim građanima, dok su sebi omogućili enormne profite nezabeležene u novijoj političkoj istoriji.

- Srpska napredna stranka će nastaviti kroz institucije da radi na otvaranju novih radnih mesta, otvaranju novih domova zdravlja, asfaltiranju ulica, izgradnji vodovoda i kanalizacije i unapređenju kvaliteta života u Beogradu, jer su nam građani zbog toga i ukazali poverenje - poručio je Marjanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA