Prioritet Srbije na putu ka EU: Brnabić i Kantone o uspešno završenom projektu ''Prevencija i borba protiv korupcije" (FOTO)

Ona je izrazila zahvalnost na pomoći italijanske agencije i naglasila da veoma ceni podršku Italije u borbi protiv korupcije

  • 0

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Nacionalne antikorupcijske agencije Italije Rafaelo Kantone razgovarali su danas o uspešnom završetku tvining projekta ''Prevencija i borba protiv korupcije'', realizovanog u saradnji sa italijanskim partnerima.

Brnabić je istakla da je borba protiv korupcije veoma važna i predstavlja jedan od prioriteta u procesu reformi koje Srbija sprovodi na putu ka članstvu u Evropskoj uniji.

Foto: Slobodan Miljević

Ona je izrazila zahvalnost na pomoći italijanske agencije i naglasila da veoma ceni podršku Italije u borbi protiv korupcije.

Foto: Slobodan Miljević

Kantone je naglasio da je veoma zadovoljan saradnjom sa Agencijom za borbu protiv korupcije i rezultatima tvining projekta i dodao da će Italija nastaviti da blisko sarađuje i pruža podršku Srbiji na svim nivoima, a posebno u oblasti borbe protiv korupcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA