Britanci pritiskaju Prištinu: Preduzmite ozbiljne mere i rešite slučaj ubistva Ivanovića

Njegova porodica zaslužuje pravdu - rekao je britanski diplomata

  • 4

Povodom godišnjice ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića, britanski ambasador u Prištini, Ruri O`Konel, pozvao je danas nadležne prištinske institucije da preduzmu sve neophodne radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre okončan.

- Prošlo je godinu dana od kada je Oliver Ivanović ubijen. Njegova porodica zaslužuje pravdu. Ljudi zaslužuju da žive bez straha od nasilja, bez obzira na njihove političke stavove. Očekujemo da kosovske vlasti preduzmu ozbiljne mere kako bi osigurale pravdu - napisao je britanski diplomata na Fejsbuku.

Britanski ambasador u Prištini - Printskrin: Vimeo/kim

Ivanovć je ubijen na današnji dan prošle godine, a njegove ubice i nalogodavci još nisu pronađeni.

Ubijen je u ranim jutarnjim satima ispred sedišta njegove partije GI SDP u severnoj Mitrovici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    16. januar 2019 | 18:35

    Pobogu, gde su Bili Britaci godinu dana sa svojim mentorima sa Kosova!? Dali oni možda neznaju slučajno ko je ubio Olivera Ivanovica!? Sramno i neljudsku se sada pojavljuju duse riznici!? "Dali je morala supruga Milena da sama istražuje kojoj je ubio supruga, da ostane sa nejakom sinom godinu dana bez ikakvih rezultata!? Da zloglasni sa Kosova koji su ubijali Srbsku nejac i nevine Srbe sada uz Najsa, brane na sudu zlocince!? Te iste koje je taj bivši tužilac, sada advokat, unistavao izjave sa argumenti a, da ih sada brani!? Ovo je medjunarodni zločin, koga I dalje zataskavaju milionima evra od droge zlocinaca!? Dokle, medjunarodni zajednica, na čelu evropskih sila i drugih većih, javno brane zlocince!? Miligamski pomak, pokazuje nova vlast amerike, da vrati u,, brazdu,, pomahnitale rukovodioca-zlocince,, tamo neke nepriznate republik Kosova!?

  • Mihailović

    16. januar 2019 | 19:01

    Da, rešiće ga kao i dizanje autobusa sa Srbima u vazduh iako je uhapšen osumnjičen, nađen je njegov DNK na mestu eksplozije. Uhapštenog preuzeli amerikanci i onda navodno pobegao...ili je likvidiran da se nebi otkrili nalogodavci...i tako je sa svim zločinima na Kosovu

  • Branislav

    17. januar 2019 | 03:29

    Britanci pritiskaju Prištinu: Preduzmite ozbiljne mere i rešite slučaj ubistva Ivanovića---------------------------------------------Nemoguća misija, britancima magla na satelitskim snimcima, šiptarima magla u srcu i glavi. Znači nemoguća misija ništa se ne vidi od magle, bar oni tako misle. Videćemo, kažu istina ja kao voda uvek nađe svoj put da izađe na površinu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA