≫ 

SNS objavila spot o Đilasu i Jeremiću (VIDEO)

Jedna od poruka spota, predstavljena je kao "uputstvo" "tajkuna broj 1" da na protestima ne treba tražiti ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer to vodi u izbore, koje opozicija, kako kaže "tajkun broj 1", gubi

  • 97

Srpska napredna stranka (SNS) objavila je spot čija je osnovna poruka da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SZS) Dragan Đilas i Vuk Jeremić manipulišu učesnicima i porukama građanskih protesta po nalozima "tajkuna broj 1", čiji se lik ne vidi u spotu.

Jedna od poruka spota, predstavljena je kao "uputstvo" tog "tajkuna broj 1" da na protestima ne treba tražiti ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer to vodi u izbore, koje opozicija, kako kaže "tajkun broj 1", gubi, već da se ide na Vučićevu diskreditaciju.

Spot je objavljen na sajtu stranke, njenom nalogu na Jutjubu i drugim društvenim mrežama.

Video je emitovan i na TV Prva, što Dragan Đilas ocenjuje kao protivzakonito, a televiziju naziva "stranačkom".

On Srđanu Milovanoviću, vlasniku Prve i O2 televizije poručuje da će odgovarati pred nadležnim organima, zbog, kako navodi, učešća u pljački građana Srbije i u fašističkim kampanjama, kako naziva objaljivanje ovih informacija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA