≫ 

Babićeva ćerka u duelu sa tviterašima koji kritikuju njenog oca posle saobraćajne nesreće

- E ovako, onom ko je napisao ovo i za sve jadnike koji objavljuju - započela je svoju odbranu u očevo ime

  • 29

Teodora Babić, ćerka direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića u ostavci, rešila je da ga odbrani nakon što se našao u žiži javnosti kada je njegov vozač Dejan S. (35) izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac kod Niša u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52).

Babićeva je na Instagramu odgovorila na prozivke tviteraša koji je konastantovao da život nije lak, jer "voziš se i staneš na naplatnu rampu da uredno platis putarinu i otpozadi te sa 200 na sat udari zadrigli političar sa osnovnom školom i ti pogineš, a njega hitno prenesu u BG na lečenje".

- E ovako, onom ko je napisao ovo i za sve jadnike koji objavljuju. U Srbiji je poznato da čovek čoveku ne oprašta uspeh. Vi koji ste na dnu samo čekate one koji su na vrhu da naprave jedan jedini peh da biste mogli da ih prozivate. Ali verujte mi, time ispadate još jadniji nego što jeste, komplaksi i ljubomora će vas ubiti! Mogli biste da se pozabavite malo vašim životima koji su veoma bedni. Ne trudite se uzalud da poremetite ljude koji znaju svoju vrednost i koji će zauvek biti mnogo iznad vas. Hvala - napisala je ona.

Njena poruka izazvala je talas različitih reakcija na društvenim mrežama.

Da podsetimo, teška saobraćajka se dogodila 31. januara na autoputu Niš-Leskovac.

VIDEO: Auto nastradale Stanike je potpuno uništen u udesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    3. februar 2019 | 15:51

    A gde je u njenoj izjavi svest o izgubljenom životu, o tragediji, kako je porodici nastradale žene, gde je saosećanje?! To je za nju samo jedan peh?!

  • Pakistanac

    3. februar 2019 | 14:07

    Da li zna sta drugo,osim da drzi onaj mobilni?

  • Rew

    3. februar 2019 | 14:05

    Odmah u Zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA