≫ 

Zbog jedne objave Milene Ivanović tviteraši traže od nje da "ne koristi više Oliverovo prezime" (FOTO)

Zanima me jedino budućnost jer u njoj nameravam provesti ostatak života - napisala je Milena Ivanović

  • 64

Tvit Milene Ivanović, supruge ubijenog lidera Građanske inicijatice SDP, Olivera, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama i brojne pogrdne poruke, a pojedini korisnici društvenih mreža su joj poručili da bi trebalo da "skloni ime Olivera Ivanovića".

Naime, ona je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju premijerke i predsednika Srbije tokom obraćanja građanima u Vranju, u okviru kampanje "Budućnost Srbije" i rekla da je ne zanima prošlost već jedino budućnost.

- Ne zanima me prošlost ! Zanima me jedino budućnost jer u njoj nameravam provesti ostatak života - napisala je ona.

- Molim te promeni to prezime na Tviter nalogu, nije fer! Nije fer prema čoveku kome si sina rodila! Zarad njegove čiste budućnosti, nije on kriv zbog majčinih postupaka - napisao joj je jedan od tviteraša.

Foto: Tvitter/Printscreen

Za svog Olivera ja sam bila Ivanović, do poslednjeg daha, tako će i ostati !!! - odgovorila je Milena Ivanović.

Na konstataciju jednog od korisnika Tvitera da je Žarko Ivanović, Oliverov sin iz prvog braka, bio na protestu u Kosovskoj Mitrovici i da "nije na prodaju", Milena je rekla da o tome ne želi da polemiše i da će vreme najbolje pokazati sve.

Foto: Twitter/Printscreen

- O tome neću polemisati sa Vama. Ono što mogu da Vam kažem je to da će vreme najbolje pokazati sve. Možda sam ja nevenčana, ali sam supruga i rodila sam Bogdana Ivanovića - poručila je ona.

Video: Građani pred Slavijom zapalili sveće u spomen na Olivera Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KM

    9. februar 2019 | 15:35

    Ne da traze tviterasi vec to insistira i najbliza rodbina Olivera sto su vise puta izneli i medijima.

  • Ax

    9. februar 2019 | 15:30

    Ti što kao brinu o Ivanoviću, koriste samo njegov lik i delo, radi vlastite promocije. Boli njih dve uvo za to što je on sad mrtav, ali eto valja biti in pa pominjati njegovo ime. I ovi što traže da se rasvetli ubistvo isto tako boli uvo i što je ubijen, a još više rasveta ubistva. Po njima žena je Trebalo ostati u Mitrovici, a ako je već došla trebalo je da bude podstanarka bez posla koja traži pomoć da prehrani dete, jer onda bi mogli da pljuju po vlasti kako nebrinu o udovici. Ovako nemogu i sad im je i ona kriva.

  • Sibin

    9. februar 2019 | 14:15

    Folirantkinja bre naj obicnija!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA