Lažeš Janko, lažeš k'o Boško: Čanak odgovorio na prozivku Janka Veselinovića

Prvo je grešku napravio predsednik Dveri Boško Obradović kada je među onima koji učestvuju u plenarnom radu republičkog parlamenta pored Čedomira Jovanovića i Vojislava Šešelja video i Čanka

  • 58

Da Nenada Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) nema u parlamentarnoj klupi zbog bojkota sednice od strane dela opozicije, skoro niko da uoči već dva dana.

Prvo je grešku napravio predsednik Dveri Boško Obradović kada je među onima koji učestvuju u plenarnom radu republičkog parlamenta pored Čedomira Jovanovića i Vojislava Šešelja video i Čanka, da bi danas istu omašku napravio i predsednik Pokreta za Preokret i član predsedništva Saveza za Srbiju Janko Veselinović.

- Od juče Srbija nema Narodnu skupštinu. Od juče u plenarnoj sali sede Rističević, Martinović, Atlagić i njihovi gosti Čeda i Čanak. Prava Narodna skupština je sada na ulicama gradova Srbije i samo ona može doneti legitimne odluke. @avucic ne priznajemo tvoju stranačku skupštinu - napisao je Veselinović.

Lider LSV-a Nenad Čanak odmah je odgovorio na dezinformaciju.

Ubrzo je usledilo i izvinjenje Veselinovića.

- Izvinjavam se. Ako je istina to je dobro. Potvrdite javno da je i Liga napustila Vučića - napisao je on, a onda još jednom ponovio da mu je drago zbog takvog ishoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA