≫ 

"Fašisti u Srbiji nikada neće dobiti podršku": Jovanov odgovorio na zvižduke upućene Ani Brnabić u Orašcu

Narod u Srbiji ne želi nasilje, već fabrike, puteve, radna mesta, obnovljene škole i bolnice - poručio je Milenko Jovanov

  • 29

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je danas da fašisti u Srbiji nikada nisu i nikada neće dobiti podršku naroda, kao i da će se njegova stranka suprotstaviti fašizmu Boška Obradovića i SNP Naši i svih onih koji sa njima sarađuju.

- Ova Ðilasova strašila danas su poslata da pokušaju da oskrnave dan kada se cela Srbija seća slavnih predaka i njihovih pobeda. Naravno da u tome nisu uspeli, ali su pokazali čitavoj Srbiji svoje pravo, nakazno, lice i svoju fašističku, nasilničku, ideologiju - istakao je Jovanov, saopštila je SNS.

Prema njegovim rečima, upravo zato, danas, na Sretenje i Dan državnosti, ne sreću se samo, kako narod kaže, zima i leto, već su se i mračne aveti prošlosti srele sa Srbijom budućnosti.

- Narod u Srbiji neće ni Ðilasov lopovluk, ni nasilje njegovih fašističkih strašila. Narod u Srbiji želi fabrike, puteve, radna mesta, obnovljene škole i bolnice... Zato domaćinski i u velikom broju, širom Srbije dočekuje Aleksandra Vučića, jer zna da njegov rad i njegova politika vode Srbiju napred i u budućnost - poručio je Jovanov.

Grupa pristalica Dveri i SNP Naši ranije danas su zvižducima propratili obraćanje premijerke Ane Brnabić u Orašcu, na proslavi Dana državnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    15. februar 2019 | 15:51

    Ja odavno govorim da u Srbiji ima fasista. I uvek ih je bilo.

  • sara

    15. februar 2019 | 15:04

    Jovanov je u pravu.

  • Dragan

    15. februar 2019 | 18:56

    Nista bez Predsednika.Da nam Srbija iznjedri jos nekoliko slicnih njemu,bila bi to sretna okolnost za sve nas..Napred Vucicu,sa tobom smo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA