Ako šetači krenu na Skupštinu, ima da uletimo da ih odvalimo: Miroljub Petrović uputio pretnje sa tribine Vacićeve Srpske desnice (VIDEO)

Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima - rekao je Petrović

  • 35

Govoreći na tribini Srpske desnice posvećenoj Danu državnosti kontroverzni Miroljub Petrović je govorio i aktuelnm protestima na ulicama pojedinih srpskih gradova.

Petrović je okupljene na tribini pozvao da postanu članovi ovog pokreta, da kako rekao "daju doprinos svojoj državi, da zalepe plakate Srpske desnice, da postoje patriote koje će da spreče 5. oktobar".

- Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima. Oni tačno znaju imena svih tih koji su glavni, koji tu dolaze, imamo sve skenirano - kazao je Petrović.

Kaže da su na "vezi sa tim ljudima".

- Ako slučajno pokušavaju da pale Skupštinu, mi nećemo da čekamo vojsku i policiju koja kaže "nećemo na narod". Ja vam kažem da je Srpska desnica organizovana u svim gradovima, a u Beogradu smo najjači. Nećemo dozvoliti novi 5. oktobar, ima da uletimo i da ih odvalimo - kazao je Petrović uz aplauz objavljenih, vidi se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Podsećamo, Petrović je ponovo u žiži javnosti, zbog optužbi za nadrilekarstvo, pa čak i smrt Slavča Petrova i Marjana Batovca od strane njihovih porodica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    15. februar 2019 | 17:25

    Ovaj lik je dobar za zadrugu i to onu pravu!!Ili za nekog cobanina!!??

  • Ivan

    15. februar 2019 | 21:22

    Totalno se prica uklapa. Juce ljubio albansku zastavu danas brani vlast. Sve vrednosti ove vlasti su oslikane u njemu.

  • E ovako

    15. februar 2019 | 17:02

    Ja sam mislila da je ovaj u pritvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA