≫ 

RTS objasnio zašto su blurovali majicu sa mapom Kosova i Metohije i natpisom "Nema predaje" (VIDEO)

Inače, u pitanju je odevni predmet koji je kreirala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe". Reč je o organizaciji koja je nastala sa plemenitim ciljem da pomaže srpskom narodu u rasejanju koje je socijalno ugroženo

  • 37

Radio televizija Srbije iznenadila je gledaoce kada su zamaglili majicu sa mapom Kosova i Metohije i natpisom "Nema predaje" u prilogu emitovanom u njihovom jutarnjem programu.

Naime, u delu programa blurovan je deo majice koji je nosio jedan od učesnika u anketi sprovedenoj na ulicama grada, a iz RTS objašnjavaju da je do propusta došlo zbog greške urednika.

U Jutarnjem programu RTS-a danas je emitovan prilog u kojem je, greškom urednika, jednom od anketiranih građana blurovan natpis na majici - rekli su za Telegraf.rs iz PR službe Javnog servisa i naglasili da se zbog toga izvinjavaju javnosti.

Inače, u pitanju je odevni predmet koji je kreirala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe". Reč je o organizaciji koja je nastala sa plemenitim ciljem da pomaže srpskom narodu u rasejanju koje je socijalno ugroženo.

Iz organizacije "Srbi za Srbe" potvrdili su da je odevni predmet njihov proizvod, ali da nisu gledali sporan video prilog.

- Čitavog dana nam zvone telefoni. Javljaju nam se razočarani građani koji su revoltirani zbog tako grube greške nacionalne televizije - rečeno nam je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevo

    21. februar 2019 | 16:53

    Za ovo neko da odgovara. Šta znači greška urednika. Ma napolje bre, pa greši na N1!!

  • Mihailović

    21. februar 2019 | 16:26

    Kod njih se stalno dešavaju "greške"

  • Bre bre

    21. februar 2019 | 17:16

    Nista nikad nije slucajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA