Maršićanin svojim tvitovima nastavlja da skandalizuje javnost: Njegovi komentari prelaze svaku granicu

Da se ovakav način komunikacije ne dopada korisnicima društvenih mreža, pokazuju brojni negativni komentari

  • 23

Funkcioner Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin trenutno je jedan od najkritikovanijih korisnika Tvitera, koji po rigidnim stavovima, netolerantnosti i optužbama pretekao i radikalku Vjericu Radetu.

Naime, posle nehumane izjave da bi Albancima sa Kosova i Metohije zabranio lečenje malignih oboljenja u beogradskim bolnicama, ekonomista i političar nije štedeo ni nedavno stradalog nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Melanija Bugarinović, čuvena operska pevačica, ostavila državi svu svoju imovinu od oko 2 miliona evra, za fond koji bi pomagao mladim pevačima. Šaulić imovinu milionske vrednosti ostavio ženi, deci i unucima. Eto... - napisao je Maršićanin.

Očigledno isnpirisan nedavnim porođajem premijerkine partnerke Milice Đurđić, funkcioner DSS potkačio je i LGBT zajednicu.

Pitam ozbiljno, ne zezam... Bračni partner ćerke je zet, a bračni partner sina - snaja (snajka). Kako je to u slučaju istopolnih zajednica? - pitao se on na Tviteru.

Da mu gej poplulacija nije bliska, može se naslutiti u postovima u kojima Anu Brnabić naziva "tata Brnabića" i "tata Ana".

Maršićanin bi i da ukida osnovno pravo čoveka da bira i da bude biran. Tako je nedavno predložio da se pravo glasa ukine onima koji ne zadovoljavaju njegova merila.

- Jedini zahtev opozicije ( ma koliko i po nju bilo opasno ) treba da bude da se izmeni izborni zakon i da se oduzme pravo glasa svima čiji je IQ niži od 80 - predložio je funkcioner DSS, a pomenuo je i šišanje do glave.

- Na terazijama su se vešali oni koji su se borili protiv fašizma. Zato se protivim vešanju veleizdajnika... njima treba, kao uvertira, katran, perje i šišanje do glave, potom pravedno suđenje i zakonska kazna.

Na kraju, možda i najsmešnije pitanje kojim je pokušao da nametne svoj modni sud predstavnicima vlasti i opozicije, jeste ono: "Šta je fora sa ovim šalovima?", na koje se jedino može odgovoriti konstatacijom da je zima.

Da se ovakav način komunikacije ne dopada korisnicima društvenih mreža, pokazuju brojni negativni komentari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA