Jutka vodio dvostruku igru: U predsedničkoj kampanji radio i za Jeremića i Vučića? (FOTO) (VIDEO)

Fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je doskorašnji prvi čovek opštine Brus svojim prisustvom podržao i lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije

  • 9

Političku karijeru doskorašnjeg predsednika opštine Brus i član Srpske napredne stranke, Milutina Jeličića Jutke, koji je podneo je ostavku na sve funkcije posle pritiska zbog optužbi njegove nekadašnje sekretarice, Marije Lukić, za seksualno uznemiravanje, obeležila su preletanja iz jedne u drugu stranku.

U otvorenom pismu, kojim je potvrdio ostavku, Jeličić je naveo da se slučaj za koji mu se sudi dogodio "pre nego što je postao član Srpske napredne stranke" odnosno dok je bio u redovima Nove Srbije.

Međutim, fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je doskorašnji prvi čovek opštine Brus svojim prisustvom podržao i lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije 2017. godine, na kojima je bio protivkandidat Aleksandru Vučiću.

Fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je Jeličić svojim prisustvom podržao i Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije 2017. godine-Printscreen/Youtube/Narodna stranka

Na njima se vidi Jutka kako sedi u prvim redovima, dok Vuk Jeremić drži govor.

Pre pristupanja SNS-u 2017. godine, bio je član Nove Srbije Velimira Ilića, a na vlast u Brusu posle pada Miloševića stigao je kao kadar DOS-a, dok je poznato da je bio blizak i JUL-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sismis

    4. mart 2019 | 17:09

    Isao covek da slusa izlaganje,politicar je..moj tata je slusao sve a glasao uvek za svoje..nisam bot,ali sta je taj covek uradio u nasem kraju ne mogu njih 10...bilo je boljih ljudi,ali koliko sposobnih??? Ako je krao...dokazite..znamo mi da jeste ali niko ne moze da dokaze da jeste..ove zene trpele jadne pa sada progovorile..nije cvecka al je znao da vodi grad..uvek ce imati moj glas..

  • Jeretik

    4. mart 2019 | 22:28

    U politici su moral i stid nepoznate kategorije. Zna se da su prostitucija i politika dva najstarija zanata.

  • DARKO 100%

    4. mart 2019 | 18:02

    Pa niko nije usao u politiku iz neke idealogije ,niti da bi narodu pomogao, oni udju prvoshodno zbog svog interesa i da prosperiraju kroz stranku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA