≫ 

"Vojska Kosova" slavi početak zločinačke borbe OVK protiv srpskih snaga, u kasarni koja nosi ime najvećeg teroriste (VIDEO)

Naime, "svečana" manifestacija pod patronatom Vlade tzv. Kosova organizovana je pod imenom "Epopeja OVK" u čast osnivača "Oslobodilačke vojske Kosova" Adema Jašarija

  • 9

Vojna ceremonija u čast 21. godišnjice OVK upriličena je danas u kasarni "Adem Jašari", čime je tzv. Kosovo nedvosmisleno pokazalo da se ne odriče svojih zločinaca. Na prvom mestu predsednik privremenih prištinskoih institucija Hašim Tači, koji je u govoru naglasio da "se sa najvišim častima sećamo neviđene žrtve porodice Jašari koju su podneli za slobodu zemlje".

Naime, "svečana" manifestacija pod patronatom Vlade tzv. Kosova organizovana je pod imenom "Epopeja OVK" u čast osnivača "Oslobodilačke vojske Kosova" Adema Jašarija, koga prištinski mediji nazivaju "legendarnim komandantom". I sama parola pod kojom se sramna svečanost dešava ukazuje da vlast daje sudbonosan značaj ovom istorijskom razdoblju, te da ga vide kao dugi niz nezaboravnih događaja.

Foto: Wikimedia/Bdx

Da podsetimo, teroristička OVK počinila je mnoga zlodela na Kosovu i Metohiji, između ostalih ubistva srpskih civila, vađenje organa, kidnapovanja, progon stanovništva itd.

Ovim povodom aktuelano je pozivanje svedoka i osumnjičenih pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK koji je formiran na KiM.

Video pogledajte OVDE:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • opa

    5. mart 2019 | 14:18

    Hahhahahhahhahahhahahhahha koja zajebancija. Sta je ovo???? Jel se oni sale ili? Ovo je ko kad sam bio djete pa se igrao u komsiluku rata. Bas me nasmijalo. ZIVJELA SRBIJA.

  • Dragojlo

    5. mart 2019 | 15:37

    Pa zar nije ovo isto kao i u republiku srpsku , tamo se bune bosnjaci ovamo se mi bunimo

  • Pera kojot

    5. mart 2019 | 22:18

    Sve ce to ameri da pociste, samo kad dodje vreme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA