Britanac je došao u Prištinu sa posebnom porukom, a onda se Haradinaj o sastanku oglasio na Fejsbuku (FOTO)

Haradinaj je poručio da je generalnom direktoru za politička pitanja britanskog Ministarstva spoljnih poslova Ričardu Muru rekao pod kojim uslovima je Priština zainteresovana za postizanje konačnog sporazuma sa Beogradom

  • 74

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj objavio je danas da je sa britanskim zvaničnikom Ričardom Murom razgovarao o političkoj situaciji na Kosovu i Zapadnom Balkanu, ali ne i o taksama od 100 odsto uvedenim Srbiji i BiH, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

Haradinaj je na svom Fejsbuku objavio da je generalnom direktoru za politička pitanja britanskog Ministarstva spoljnih poslova Ričardu Muru rekao da je Priština zainteresovana za postizanje konačnog sporazuma sa Beogradom, koji bi se zasnivao na "uzajamnom priznavanju postojećih granica", ali i slobodnoj trgovini.

- Zahvalni smo za kontinuiranu podršku Velike Britanije Kosovu i nepokolebljivom stavu o održavanju i zaštiti svog suvereniteta i teritorijalnog integriteta - napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • star

    13. mart 2019 | 15:58

    Haradinaj traži uzajamno priznavanju postojećih granica, ali od toga nema ništa, Srbija se neće tako lako oprostiti od svoje teritorije.

  • Danilo Dacha

    13. mart 2019 | 21:56

    Britanija nam nije bas od nekog velikog poverenja.

  • Bojana

    13. mart 2019 | 16:50

    Haradinej kao i uvek ima samo neke zahteve,a ne zna na normalan nacin da saradjuje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA