≫ 

Uhapšen Sergeju Trifunoviću "nepoznati napadač" na Kseniju Radovanović: Na društvenim mrežama njihove zajedničke fotografije (FOTO)

Sergej Trifunović je u više navrata tvrdio da "uopšte ne poznaje" muškarca koji je napao aktivistkinju

  • 57

Policija je uhapsila P. V. (1977), muškarca koji je osumnjičem da je vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.

Sergej Trifunović je u više navrata tvrdio da "uopšte ne poznaje" muškarca koji je napao aktivistkinju.

Napadač se, kako je Radovanović rekla medijima, bio u društvu glumca i svežeg političara, lidera PSG Sergeja Trifunovića. Trifunović je prvo tvrdio da tog čoveka uopšte ne poznaje i nije želeo da otkriva njegov identitet, a onda je priču delimično revidirao navodeći da je reč o osobi koja je bila u društvu njegovog poznanika iz grada.

On je naveo i da sam incident i udarac koji je pretrpela Radovanović nije video, ali je obrazložio da je akter tog napada "prilično jak i nabildovan tip".

Rekao je i da posle udarca napadač odmah izleteo napolje, "valjda da bi sprečio sebe da napravi dalje sra*e". Za njim je, prema Trifunovićevim rečima, prvo izašao zajednički poznanik, a onda i on sam.

P.V. je često bio u društvu Sergeja Trifunovića, ako je suditi po fotografijama sa društvenih mreža-Printskrin: Instagram/Petar Vladulovic

- Pitao sam šta se desilo, jer nemam pojma, a ovaj dečko je otrčao napred i rekao: "Ništa, polila me pivom, udarila me u stomak, pusti me u pi*ku materinu" i ode - prepričava Sergej Trifunović događaj.

Isto kratko objašnjenje dao mu je i poznanik, a onda je otišao za napadačem.

Uhapšeni P.V. u društvu Aleksandre Jerkov i Nade Kolundžije (sa njegove desne strane) i Balše Božovića (sa njegove leve strane)-Printskrin: Instagram/Petar Vladulovic

Dalje, Trifunović je naveo i da svog poznanika, u čijem društvu je bio napadač "zna tek iz viđenja".

- Znate te ljude koje znate iz grada sto godina, prijatan frajer, ćao-ćao, niti imam njegov telefon, niti znam kako se zove - naveo je on.

P.V. (desno) u društvu Nade Kolundžije i Balše Božovića-Printskrin: Instagram/Petar Vladulovic

Na optužbe da je pobegao pre nego što je policija došla, odgovara da je pobegao zbog agresije "histeričnih žena", preneo je "Dojče vele".

- Kad sam se vratio unutra da popijem pivo, doživeo sam agresiju od njih. Vrištale su "izađi napolje, izađi napolje". Ljudi, došao sam da popijem pivo, tu sam sa svojim prijateljicama, mislim zašto bih izašao napolje, ne pada mi na pamet. Onda su rekle, "sad ćeš da ostaneš, zvale smo miliciju". Odgovorio sam da sad sigurno neću da ostanem, pošto mi urlate ovde već deset minuta. Seo sam na motor i otišao - ispričao je lider PSG.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    14. mart 2019 | 12:46

    Nista cudno, Sergej javno propagira nasilje.

  • Ljubiša

    14. mart 2019 | 13:11

    Znači ''stop krvavim košuljama'' više ne važi?Sad je izgleda druga parola ''udri žene i radi za mene''?

  • Neki

    14. mart 2019 | 13:08

    Sergej drži se glume dok još možeš,zajebi ovo ostalo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA