≫ 

Oglasio se Sergej Trifunović posle objavljivanja zajedničkih fotografija sa osumnjičenim za napad na Kseniju Radovanović

Iako je Trifunović posle napada, u više navrata tvrdio kako ne poznaje muškarca koji je napao Kseniju Radovanović i ne zna čak ni kako se dotični zove, društvene mreže preplavile su fotografije na kojima su njih dvojica zajedno u društvu

  • 20

Nakon hapšenja Petra Vladulovića, osumnjičenog za napad na aktivistkinju inicijative "Ne davimo Beograd", Kseniju Radovanović, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima je Vladulović u društvu glumca i lidera Pokreta slobodnih građana, Sergeja Trifunovića.

Iako je Trifunović posle napada, u više navrata tvrdio kako ne poznaje muškarca koji je napao Kseniju Radovanović i ne zna čak ni kako se dotični zove, društvene mreže preplavile su fotografije na kojima su njih dvojica zajedno u društvu.

Printskrin: Instagram/Petar Vladulovic

Posle hapšenja Vladulovića, oglasio se i lider PSG koji je ponovo demantovao tvrdnje da se njih dvojica poznaju.

- Draga gospođo, Službo: Je l"  imate nekog ko prethodno nema fotku sa mnom? Je l imate uopšte evidenciju ko sve ima fotku sa mnom? U svakom slučaju, ovo je maštovitije od nalaženja kokaina prilikom pretresa. Čestitam - napisao je na Tviteru.

Uprkos fotografijama, kao različitim komentarima, Trifunović i dalje tvrdi da dotičnog ne poznaje, što se može videti iz njegovih poruka na Tviteru.

Podsetimo, Ksenija Radovanović je fizički napadnuta 8. marta na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

Napadač se, kako je Radovanović rekla medijima, bio u društvu glumca i svežeg političara, lidera PSG Sergeja Trifunovića. Trifunović je prvo tvrdio da tog čoveka uopšte ne poznaje i nije želeo da otkriva njegov identitet, a onda je priču delimično revidirao navodeći da je reč o osobi koja je bila u društvu njegovog poznanika iz grada.

On je naveo i da sam incident i udarac koji je pretrpela Radovanović nije video, ali je obrazložio da je akter tog napada "prilično jak i nabildovan tip".

Rekao je i da posle udarca napadač odmah izleteo napolje, "valjda da bi sprečio sebe da napravi dalje sra*e". Za njim je, prema Trifunovićevim rečima, prvo izašao zajednički poznanik, a onda i on sam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA